Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση, μέσα από τον αέρα της «Super Κατερίνα», σε όλα αυτά που είπαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για την κόντρα του με τον Light.

«Έχω κουραστεί να ανοίγω το google και να έρχεται η φάτσα μου με τον Light μπροστά. Δεν μπορώ άλλο να τα διαβάζω. Ξέρω τι έχω απαντήσει, ξέρω τι έχει παιχτεί. Δυο-τρεις σημαντικοί άνθρωποι που τους σέβομαι και τους εκτιμώ έχουν τοποθετηθεί. Όπως ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης. Η Φαίη ήταν η πιο εύστοχη όλων και ετέθη θέμα αν είμαι ενημερωμένος ή όχι. Είπε η Φαίη "έχετε τον Ανδρέα για άνθρωπο που θα πει να μην παιχτεί το θέμα;". Αυτό λέγεται Ανδρέας. Συγγνώμη που περιαυτολογώ», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

"Είμαι με τη Φαίη Σκορδά που λέει ότι δεν μασάω"

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε:

«Βγήκαν δυο-τρεις και είπαν ότι ξεφτιλίζομαι. Δεν ξεφτιλίζομαι παλικάρια. Ο κάθε αδαής, ο κάθε τυχαίος για μένα… Με αυτό το επίπεδο συζητάω και έχω αποδείξει στην τηλεόραση ότι με αυτό το επίπεδο συνομιλώ στο τηλεοπτικό κοινό. Αν σε αυτό το θέμα που προσπάθησα να επιχειρηματολογήσω, απέναντι σε αυτό το παλικάρι εντός και εκτός εισαγωγικών που βγήκε να πει για ηλικιακούς ρατσισμούς, για "πι", για ανυπαρξία, για τον στιχουργό αδελφό μου που είναι σημαντικός, ενώ ο Ανδρέας είναι ένας ριαλιτάς της κακιάς ώρας…

Κουράζεστε να με βλέπετε στο διαδίκτυο που δεν το παρακολουθώ, δεν το δημιουργώ εγώ και συνεχώς κούρασα τον εαυτό μου να βλέπω τη φάτσα μου… Αν αυτόν τον άνθρωπο (ο Light) τον θεωρεί ανύπαρκτο που ζει στη σκιά του στιχουργού αδελφού του… Απέναντι σε αυτά τα πράγματα, εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα απαντήσω… Εξευτελίζεται με την ανυπαρξία επιχειρημάτων. Άρα είμαι με τη Φαίη Σκορδά που λέει ότι δεν μασάω και ότι λέω τη γνώμη μου».

Δείτε το βίντεο: