Ο γνωστός σεφ Έκτορας Μποτρίνι έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και αναφέρθηκε στη νέα του εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει για το εστιατόριό του και στην προσωπική του ζωή.

Σχετικά με την εκπομπή, ο Μποτρίνι δήλωσε ότι πολλοί παίκτες τον φοβούνται, επειδή τον θεωρούν αυστηρό. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει λόγος για να τον φοβούνται, καθώς είναι ένας επαγγελματίας που θέλει απλώς να βοηθήσει τους παίκτες να βελτιώσουν τις μαγειρικές τους ικανότητες.

“Ο κόσμος που έρχεται στην εκπομπή με φοβάται, αλλά δεν υπάρχει λόγος”, είπε χαρακτηριστικά. “Ο Μάρκος Σεφερλής είναι επαγγελματίας, δεν έχω δει επαγγελματία να είναι τόσο αφοσιωμένος”, συμπλήρωσε.

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει, αναφέρει: “Συνέχεια γράφουν αρνητικά σχόλια για το μαγαζί μου από ψεύτικα προφίλ. Έχει τύχει να έρθει πελάτης στην κουζίνα και να μου πει “πάρ’το, αυτό δεν τρώγεται” και είχε δίκιο”.

Τέλος, μίλησε για την προσωπική του ζωή. “Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική και θέλω να την διαφυλάττω. Μπορεί να είμαι παντρεμένος με παιδιά, δεν ξέρω, μπορεί”, σημείωσε κλείνοντας.