Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
Ο Έκτορας Μποτρίνι για «Εφιάλτη στην κουζίνα»: «Τα πιο πολλά βρισίδια τα έχω φάει εγώ»
1600-botrini
Media

Ο Έκτορας Μποτρίνι για «Εφιάλτη στην κουζίνα»: «Τα πιο πολλά βρισίδια τα έχω φάει εγώ»

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια; «Πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να βοηθήσουμε πραγματικά, αυτός είναι ο σκοπός της εκπομπής».

Στον αέρα της εκπομπής «Alpha παντού» βγήκε σήμερα, με σύνδεση μέσω Skype, ο Έκτορας Μποτρίνι.

Ο βραβευμένος σεφ μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την επιστροφή του στην τηλεόραση τη νέα σεζόν με το «Εφιάλτης στην κουζίνα».

«Οι εστιάτορες έχουν φτάσει σε απόγνωση. Μας βάζω όλους στο ίδιο σακί. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ κρίσιμη για την εστίαση και όλοι χρειαζόμαστε βοήθεια, έστω και λίγη.

Τώρα είναι λίγο διαφορετικοί, πιο ώριμοι όλοι. Όλοι μας έχουμε εξελιχθεί προς το καλύτερο.

Θεωρώ ότι θα γίνει κάτι πολύ όμορφο. Ο «Εφιάλτης» κάνει πολλά καινούργια πράγματα, φτιάχνει τα μαγαζιά, αλλάζει τα μενού.

Θα έχει ωραίες ατάκες και νομίζω ότι θα διασκεδάσουμε όλοι. Θα δούμε εστιατόρια όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις. Θα δούμε και ωραία εστιατόρια, αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ελπίζω να δούμε πολλά καινούργια πιάτα. Όλες οι κριτικές και η βοήθεια θα είναι τελείως καλοπροαίρετη και όποιος μπορεί να βοηθήσει, βοηθάει.

Στα πρώτα επεισόδια έχω δει νέους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει αυτή τη δύσκολη δουλειά κι έχω αντιμετωπίσει ανθρώπους που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια.

Προσπαθώ να είμαι αυθόρμητος και η πλάκα είναι ότι τα πιο πολλά βρισίδια τα έχω φάει εγώ.

Πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να βοηθήσουμε πραγματικά, αυτός είναι ο σκοπός της εκπομπής», είπε μεταξύ άλλων ο Έκτορας Μποτρίνι.

Δείτε όλα όσα είπε ο Έκτορας Μποτρίνι στο βίντεο που ακολουθεί:


Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα