O Κώστας Τσουρός έκανε πρεμιέρα σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:40 στο MEGA δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές για να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment.

Πρώτη καλεσμένη του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», αυτό το Σάββατο, η ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη που χαρίζει την ξεχωριστή της φωνή στο τραγούδι της νέας δραματική σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο», σε στίχους Γιάννη Κότσιρα και μουσική του Νίκου Τερζή.

 

«Καλησπέρα, καλωσήρθατε»

«Καλησπέρα, καλωσήρθατε στο ‘Ακόμα δεν είδες τίποτα’. Καταλαβαίνετε όλοι ότι είμαι πολύ χαρούμενος, συγκινημένος, έχω άγχος γιατί δεν έχω συνηθίσει να λέω την πρώτη ‘καλησπέρα’ σε όποια ζώνη ήμουν τόσο καιρό. Είχα πάντα δίπλα μου μια κυρία που έλεγε την ‘καλησπέρα’. Τώρα ήρθε η ώρα η δική μου, είμαι πολύ χαρούμενος που σας συναντώ, που θα κάνουμε μαζί παρέα εδώ στο MEGA κάθε Σάββατο και Κυριακή 13.40», είπε ο αγαπημένος παρουσιαστής στην πρεμιέρα της εκπομπής του.

 Μαζί με τον Κώστα Τσουρό, η Νόνη Δούνια και μία δυνατή ομάδα με ξεχωριστή αισθητική, άποψη και θετική διάθεση: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου και ο Πάνος Κατσαρίδης.

«Συνήθως στις πρεμιέρες λένε πολλά. Όσοι με ξέρετε, ξέρετε ότι εγώ δε συνηθίζω να λέω σάλτσες, οπότε σε αυτήν εδώ την εκπομπή δε θα ακούτε σάλτσες, θα ακούτε αυτά που πρέπει να ακούσετε», συμπλήρωσε και ξεκίνησε τη νέα εκπομπή του MEGA.