Το πρώτο καθημερινό σίριαλ της σεζόν έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας στην prime time. Οι Πανθέοι, βασισμένοι στο ομότιτλο έργο του Τάσου Αθανασιάδη, βγήκαν στη συχνότητα του ΣΚΑΪ λίγο μετά τις 9 το βράδυ και το τηλεοπτικό κοινό, πιστό στο ραντεβού του, ήταν εκεί για να απολαύσει τη μεγάλη, πολλά υποσχόμενη παραγωγή.


Το κουβάρι της ιστορίας αρχίζει να ξετυλίγεται όταν ένα βράδυ μία απατημένη σύζυγος πιάνει τον άντρα της με μία άλλη γυναίκα και σοκαρισμένη βγαίνει στο δάσος για να τον καταραστεί. Αμέσως μετά, η πλοκή μας μεταφέρει λίγο πριν το ξέσπασμα του Μεγάλου Πολέμου, όπου ο γιατρός Ανδρέας Πανθέος (Αιμίλιος Χειλάκης), γυρίζει από το ταξίδι του μέλιτος με τη σύζυγό του, Μάρμω (Μελία Κράιλινγκ).

Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, η υπόλοιπη οικογένεια των Πανθέων έχει απορρίψει τη σύζυγο του Ανδρέα, με συνέπεια να μην παραβρεθεί κανείς στον γάμο τους. Ο πατριάρχης της οικογένειας, Βλάσης Πανθέος (Γιώργος Κωνσταντίνου), λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, ζητά να γνωρίσει τη γυναίκα του γιου του και την αποδέχεται, δίνοντας την ευλογία του.

Παράλληλα, όμως, θα κάνει και κάτι ακόμα που θα παραξενέψει τους πάντες: θα απαρνηθεί με αποτροπιασμό την εκλιπούσα σύζυγό του και μητέρα τους, τη Νένα. Τι σημαίνει αυτό; Ποιο μυστικό παίρνει μαζί του ο Βλάσης Πανθέος;


Οι Πανθέοι έκαναν πρεμιέρα και τα σχόλια των χρηστών στο Twitter ήταν διθυραμβικά, αποδεικνύοντας τη μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον του κοινού για τη μυθοπλασία. Από τις πρώτες κιόλας σκηνές της σειράς φαίνεται πως ξεχώρισαν ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Κόρα Καρβούνη, λαμβάνοντας ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τις ερμηνείες τους.


pnth
pnth2
pnth3
pnth4
pnth5
pnth6