Τη Δευτέρα, το ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1 δίνει το πρώτο επίσημο ραντεβού με τους ακροατές του για τη νέα σεζόν, με την «Ελληνοφρένεια» των Καλαμούκη-Μπαρμπαγιάννη να ετοιμάζεται για δυναμικό comeback, βάζοντας και πάλι μπροστά τις μηχανές της πιο ιστορικής ραδιοφωνικής εκπομπής στη χώρα.
Από Δευτέρα έως Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι, λάβετε θέσεις και το ταξίδι ξεκινάει, με τους μυθικούς διαλόγους του... τσολιά με τους ακροατές, το ανεπανάληπτο όσο και καυστικό χιούμορ και σχόλιο του Θύμιου Καλαμούκη και, φυσικά, όλα τα ευτράπελα της πολιτικής και όχι μόνο, από τη μοναδική οπτική γωνία της «Ελληνοφρένειας».
Την ίδια στιγμή, ισχυρό στίγμα ετοιμάζεται να δώσει το σύνολο των παραγωγών του 90,1 που ακόμα μία χρονιά (ιδιαίτερα σημαδιακή για όλους τους συντελεστές, καθώς πρόκειται για το ορόσημο της συμπλήρωσης δέκα ετών λειτουργίας του ραδιοφώνου) και προ των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών θα επιστρατεύσει εκ νέου τη γνωστή πετυχημένη συνταγή άμεσης κι έγκαιρης ενημέρωσης, η οποία έχει φέρει τον Παραπολιτικά FM σε ρόλο πρωταγωνιστή.
Συνεντεύξεις που καθορίζουν το πολιτικό γίγνεσθαι, αποκλειστικότητες και πλήρης καταγραφή των εξελίξεων και των συνεπειών τους, αλλά και διάδραση με το κοινό θα αποτελούν την αιχμή του δόρατος και για τη νέα ραδιοφωνική σεζόν. Σωτήρης Ξενάκης και Βασίλης Σκουρής, Δημήτρης Τάκης και Χριστίνα Κοραή, Νίκη Λυμπεράκη, Στέλλα Γκαντώνα και Θανάσης Φουσκίδης, τα Κακά Κορίτσια (Λεμονιά-Καραμίχαλου), Λάμπρος Καλαρρύτης, Βερβελές-Γκότζος, καθώς και ο μοναδικός Ανδρέας Μαζαράκης βρίσκονται ήδη στις επάλξεις, μαζεύοντας και πάλι, μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, τη μεγάλη και αχώριστη ραδιοφωνική παρέα μας.