Διπλή τηλεοπτική επιστροφή ετοιμάζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Λούλης.

Μέχρι τώρα ήταν γνωστό πως θα έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα σειρά εποχής «Famagusta».

Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός θα πάρει μέρος και στο δεύτερο κύκλο της θρησκευτικής σειράς του Μεγάλου Καναλιού «Άγιος Παΐσιος, από τα Φάρασα στον Ουρανό».

Είναι, επίσης, πιθανό να συμμετάσχει και στο δεύτερο κύκλο του «Maestro», καθώς συμμετείχε στον πρώτο κύκλο.

Στο «Famagusta», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου, οι εξελίξεις ακολουθούν ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων που χάνει την ημέρα της εισβολής στην Κύπρο το τριών μηνών μωρό του. Οι ίδιοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους. Η αγάπη τους, όμως, είναι τόσο δυνατή που θα αντέξει πόλεμο και απώλεια, καθώς οι δυο τους θα δημιουργήσουν μια οικογένεια με τρία παιδιά, ωστόσο, δεν θα ξεχάσουν ποτέ εκείνο το μωρό.

Ένα βρέφος που κατάφερε να επιβιώσει και σήμερα είναι ένας πενηντάχρονος άνδρας που ζει τη δική του ζωή, παράλληλα με αυτή της οικογένειας που δεν είχε ποτέ νέα του.

Πρόκειται για τον Χρήστο Λούλη, ο οποίος από το Λονδίνο θα βρεθεί στην Αμμόχωστο για τις ανάγκες των γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ.

Το ταξίδι του κεντρικού ήρωα της σειράς αναμένεται να αποδειχτεί μοιραίο τόσο για τη ζωή του όσο και για τις ζωές όλων των χαρακτήρων της σειράς, αφού θα λειτουργήσει ως καταλύτης προκειμένου να αποκαλυφθούν καλά κρυμμένα μυστικά.

O Χρήστος Λούλης θα είναι όμως και στον «Άγιο Παΐσιο» και μάλιστα πριν από λίγο καιρό πραγματοποίησε τα πρώτα γυρίσματα για τη θρησκευτική σειρά εποχής, με τον Προκόπη Αγαθοκλέους στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αγίου Παϊσίου.

Λεπτομέρειες για τον ήρωα που θα υποδυθεί ο Λούλης σε αυτή τη σειρά δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 7/08/2023