Παντρεύτηκαν πρόσφατα ο Σταμάτης Μαλέλης και η αγαπημένη του Ασημίνα Χρόνη.

Το ζευγάρι ενώθηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Βούλας πριν από περίπου δέκα ημέρες, αλλά φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, πράγμα που επιθυμούσε τόσο ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης του Mega όσο και η αγαπημένη του, Ασημίνα, που είναι εκπαιδευτικός.

Το νιόπαντρο ζευγάρι αμέσως μετά τον γάμο του ταξίδεψε στη μαγευτική Νάξο για λίγες ημέρες. Ο Σταμάτης Μαλέλης και η Ασημίνα Χρόνη με την άφιξή τους βρέθηκαν μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη. Ο καλός τους φίλος Δημήτρης Καπούνης ετοίμασε ένα μικρό γλέντι για το ζευγάρι.

Εκεί υπήρχε τριπλή τούρτα, νησιώτικα τραγούδια κι ένα τραπέζι γεμάτο παραδοσιακά πιάτα για τον Σταμάτη, την Ασημίνα και τη νέα τους ζωή. Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα με βιολιά, τραγούδια και πολύ κέφι. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις 20 Ιουλίου, την ημέρα γενεθλίων του Σταμάτη Μαλέλη, στο δημαρχείο της Βούλας.

Μιλώντας στην «ΟΝ time», o γενικός διευθυντής Ενημέρωσης του Mega, φανερά χαρούμενος, μας είπε ότι η σχέση τους μετρά 2,5 χρόνια και πως η πρόταση γάμου έγινε πριν από δύο μήνες.

«Βρήκα το ταίρι μου. Κάλλιο αργά παρά ποτέ», είπε χαρακτηριστικά. Όσο για το ταξίδι του μέλιτος, αυτό δεν θα γίνει άμεσα, λόγω των υποχρεώσεων του Σταμάτη Μαλέλη ενόψει του νέου προγράμματος του Mega.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 3/08/2023