Οι «Σπαρτιάτες» θα βρίσκονται στην επόμενη Βουλή, σύμφωνα με το ποσοστό που προκύπτει έπειτα από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, καταλαμβάνοντας μέχρι στιγμής 13 έδρες.

Ο αρχηγός του κόμματος «Σπαρτιάτες», Βασίλης Στίγκας στις πρώτες του δηλώσεις, έσπευσε να ευχαριστήσει τον Ηλία Κασιδιάρη για τη στήριξή του στις εκλογές και αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Ράνιας Τζίμα.

«Να ευχαριστήσω τον Ηλία Κασιδιάρη που μας έδωσε την ώθηση γι’ αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Στίγκας, αποθεώνοντας τον χρυσαυγίτη και καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη, χωρίς να αφήνει καμία απορία για το τι πρεσβεύει το κόμμα του.

Στη συνέχεια, υποσχέθηκε ότι «θα φέρουμε νέο ήθος στο κοινοβούλιο. Οι Σπαρτιάτες βοηθούσαν πάντα τους αδύναμους συμπατριώτες μας. Το θετικό πρόσημο που κουβαλάμε είναι να είμαστε δίπλα στον Έλληνα και τον άνθρωπο που υποφέρει».


Τις δηλώσεις του σχολίασε η δημοσιογράφος του MEGA, Ράνια Τζίμα, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «είναι μείζον πρόβλημα να ακούμε αρχηγό κόμματος, που μόλις μπήκε στη Βουλή, να ευχαριστεί καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση».

Είπε συγκεκριμένα: «Με συγχωρείτε πολύ, αλλά είναι μείζον πρόβλημα να ακούμε αρχηγό κόμματος που μόλις μπήκε στη Βουλή να ευχαριστεί καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση, φυλακισμένο για τη συνεισφορά του για την είσοδο του κόμματος αυτού στη Βουλή. Περαστικά μας, και θα πρέπει να το υποστούμε όλοι από αύριο».