Επανήλθε στα τηλεοπτικά δρώμενα έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια η Σοφία Αλιμπέρτη μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Ζήσε αλλιώς», που έκανε πρεμιέρα χθες Δευτέρα του Πάσχα, στις 16.00. Η παρουσιάστρια έκανε είσοδο μέσα στο πλατό με τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου και στη συνέχεια σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό τους συνεργάτες της.

«Γεια σας, καλώς ήρθατε στην καθημερινή μας εκπομπή “Ζήσε αλλιώς”. Για να ζήσει κάποιος αλλιώς, πρέπει να έχει γνώση. Γι’ αυτό κι εμείς είμαστε εδώ, για να σας προσφέρουμε γνώση, για να ξέρετε να διαχωρίσετε, να ξέρετε τι είναι αλήθεια, τι είναι ψέμα» ανέφερε, καλησπερίζοντας στη συνέχεια τον Κωνσταντίνο Δέδε και τον Κωνσταντίνο Ξένο.

Μίλησε για την επιστροφή της

Λίγες ώρες νωρίτερα, με ένα backstage video στο YouTube, η παρουσιάστρια μίλησε για την απόφαση της επιστροφής της: «Δεκατέσσερα χρόνια έχω να βαφτώ, να χτενιστώ, να στολιστώ και να βγω. Δεκατέσσερα χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι περίεργο. Το concept αυτό ήταν που με έκανε να πω το “ναι”. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας».

*Δημοσιεύτηκε στην On Time στις 18 Απριλίου 2023.