Το «Survivor» καλεί ξανά όλους τους σταρ που έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία στο παιχνίδι και επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, στην πιο σκληρή και απαιτητική εκδοχή του.

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, στις 21.00, οι κορυφαίοι Ελληνες Survivors επιστρέφουν στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους για έναν ακόμα γύρο. Τους γνωρίσαμε και τους θαυμάσαμε στους αγωνιστικούς στίβους μάχης του Αγίου Δομίνικου. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν θα βρεθούν ξανά μαζί σε μια ανανεωμένη, εκρηκτική χημεία χαρακτήρων και αγωνισμάτων.

Το «Survivor All Star» θα συστήσει μια πρωτόγνωρη, δυναμική, καθημερινή εμπειρία για τους τηλεθεατές, αλλά κυρίως για τους παίκτες. Αυτή τη στιγμή, οι πιο δυνατοί παίκτες των προηγούμενων κύκλων κρατούν στα χέρια τους το εισιτήριο που θα τους ρίξει στην πιο σκληρή μάχη, όχι μόνο για το φαγητό και τη νίκη, αλλά και για την επικράτηση του πιο δυνατού στις αντιξοότητες του φυσικού περιβάλλοντος και της συμβίωσης με δυναμικούς χαρακτήρες.

Το παιχνίδι παρουσιάζει, όπως πάντα, ο Γιώργος Λιανός. Το πρώτο τρέιλερ αποκάλυψε και τα πρώτα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν ξανά στο παιχνίδι. Πρόκειται για τους Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη, Ηλία Γκότση, Γιώργο Ασημακόπουλο, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σάκη Κατσούλη. Στο δεύτερο τρέιλερ, που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγο αργότερα, έγιναν γνωστά ακόμα πέντε πρόσωπα: η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Στάθης Σχίζας, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Σπύρος Μαρτίκας.