Η εκπομπή «Γεια σου» είχε ζωντανή σύνδεση, την Κυριακή, με τον Γιώργο Λιανό, είχε ο οποίος αναφέρει τα πάντα για το νέο Survivor.

Όπως είπε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, οι αιτήσεις φέτος ήταν πάρα πολλές με αποτέλεσμα το σύστημα «να πάθει GNTM» και να πέσει περίπου 5 με 6 φορές.

Οι αιτήσεις φαίνεται να έφτασαν τις 15.000 με τον Γιώργο Λιανό να μην το επιβεβαιώνει αλλά να λέει ότι δέχθηκε περίπου 200 υβριστικά μηνύματα από χρήστες στα social media, οι οποίοι του έλεγαν ότι δεν μπορούν να κάνουν αίτηση.

Το concept του νέου κύκλου

Κεντρικός άξονας του παιχνιδιού θα είναι το κλασσικό μοτίβο Διάσημοι-Μαχητές, ωστόσο όπως φαίνεται το κάστινγκ θα γίνει με πολλαπλές επιλογές καθώς υπάρχουν πολλές ιδέες από την παραγωγή. Μία από αυτές είναι και η συμμετοχή παικτών από το Survivor All Star αλλά αυτό πρέπει πρώτα να εγκριθεί από τον Ατζούν. Προς το παρόν γίνονται επαφές και με διάσημους παίκτες παλαιότερων Survivor, ακόμα και παίκτες που δεν είδαμε την περσινή χρονιά.

Όσον αφορά τις ποινές που θα υπάρχουν φέτος, εξετάζεται το ενδεχόμενο της χρηματικής ποινής, η οποία «θα πονέσει» περισσότερο τους παίκτες σε περίπτωση παράβασης, κάτι που βρίσκει σύμφωνο και τον Γιώργο Λιανό.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής:

«Στο χέρι των παικτών είναι να γίνει ένα ωραίο Survivor με λιγότερες παραβιάσεις θα είναι καλύτερα. Το All Star είχε αυτόν τον κίνδυνο επειδή τα άτομα γνώριζαν πώς να παραβαίνουν κανόνες. Το ελληνικό Survivor διαρκεί 6 μήνες ενώ το αμερικανικό 40 μέρες. Όλα είναι πιο εύκολα στις 40 μέρες. Στους 6 μήνες η παραγωγή είναι πιο ελαστική.

Τέλος σχετικά με την απουσία του Γιώργου Λιανού από τα οικογενειακά καθήκοντα, ο ίδιος είπε ότι είναι η χρονιά που απουσιάζει περισσότερο, ωστόσο αυτό έχει γίνει κατανοητό από την οικογένειά του καθώς το κάνει για εκείνους.

Δείτε το βίντεο: