Σόου, δημοφιλείς καλλιτέχνες και πολλές ταινίες περιλαμβάνει το μενού των Χριστουγέννων, εκτός από τη… γαλοπούλα.

Στο Mega, την παραμονή των Χριστουγέννων, η Πάολα και ο Πλούταρχος, στην ΕΡΤ η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεονώρα Ζουγανέλη και πολλοί άλλοι θα… κάτσουν στο γιορτινό μας τραπέζι αυτές τις μέρες. Πάρτε μια ιδέα.

Την Παρασκευή το βράδυ, στις 22.00, στα «Νούμερα» ο Φοίβος αρχίζει ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην εθνική οδό, ψάχνοντας να βρει την Ελλάδα, τη μουσική της κι ένα... χρυσόμαλλο κριάρι.

Αύριο, παραμονή Χριστουγέννων, στις 22.00, το «Στούντιο 4» βγαίνει βόλτα στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα. Κάνει ρεβεγιόν με όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους, που τις γιορτές δεν τις περνούν γύρω από ένα οικογενειακό τραπέζι, γιατί η δουλειά τους είναι να γίνονται η δική μας οικογένεια…

Η Νάνσυ και ο Θανάσης, λίγο αργότερα, συναντούν την Αννα Φόνσου, η οποία τους υποδέχεται με ιστορίες από τα παλιά. Πώς γιόρταζαν οι σταρ του δικού μας σινεμά τη δεκαετία του ’70; Ρετρό στιγμές παλιάς Αθήνας, τις οποίες συνοδεύει με το πιάνο της ένα πρόσωπο του σήμερα. Αύριο (24/12), στις 21.00, το «Art Week» με τη Λένα Αρώνη μάς προσκαλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά, με γιορτινή διάθεση και πολλή και καλή μουσική. Μαζί η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Στο Star, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 21.00, ο λαμπερός τελικός του «GNTM5», όπου θα μάθουμε ποια θα κερδίσει τον τίτλο για το 2022. Στις 23.00 θα απολαύσουμε τη δραματική ταινία «Περηφάνια και προκατάληψη». Το βράδυ των Χριστουγέννων γεμίζει με αγάπη στον ΑΝΤ1 με την προβολή της ρομαντικής κομεντί «Αγάπη είναι», στις 22.00. Πρωταγωνιστούν οι: Χιου Γκραντ, Λίαμ Νίσον, Κόλιν Φερθ, Λόρα Λίνεϊ, Εμα Τόμσον, Αλαν Ρίκμαν, Κίρα Νάιτλι, Μαρτίν Μακάτσεν.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στις 23/12/2022