Η Δανάη Μπάρκα, το κορίτσι που άφησε το δικό του στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές, καθημερινά, από την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου σε νέα ώρα, στις 10:50 και με ολοκαίνουργια παρέα, αλλά πάντα με την ίδια αισιόδοξη διάθεση και την ίδια θετική ενέργεια.

Στο καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές, η Δανάη θα έχει δίπλα της την πιο κεφάτη παρέα - τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Κρικοριάν. Η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις, ενώ στην κουζίνα θα βρίσκεται ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος.

ΠΑΜΕ_ΔΑΝΑΗ_

 

Λίγο πριν την πρεμιέρα η ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλάει στο parapolitika.gr και δηλώνει: «Φέτος, μετά την δύσκολη περίοδο του καλοκαιριού, αποφασίσαμε να εντάξουμε στην εκπομπή πράγματα που έχουμε κι εμείς οι ίδιοι πλέον περισσότερο ανάγκη. Χαρά, κέφι, χιούμορ, ανεμελιά, χαμόγελο» και συνέχισε: Θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να ξεχνάμε ό,τι μας προβληματίζει και για 2 ώρες να γίνουμε μια ωραία παρέα με τους αγαπημένους μας τηλεθεατές από το σπίτι. Νιώθω χαρά που συνεχίζουμε, νιώθω ευγνώμων, ανυπόμονη και ευτυχισμένη. Να έχουμε μια υπέροχη σεζόν και τα λέμε όλοι…στο mega το καλό!».