Η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του MEGA για να μοιράσει γέλιο και... YEN. Η ηθοποιός που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές για τους αξέχαστους ρόλους της, από σήμερα το απόγευμα στις 18:40 στο MEGA θα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Ένα Εκατομμύριο YEN» το νέο καθημερινό παιχνίδι γνώσεων του Μεγάλου Καναλιού. 

Το παιχνίδι

Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι όλα συμβαίνουν «ανάποδα». Οι παίκτες βλέπουν πρώτα τις πιθανές απαντήσεις και ύστερα τη σχετική ερώτηση με τη λέξη-κλειδί που ίσως ανατρέπει τα πάντα. Σημασία όμως δεν έχει μόνο η απάντηση αλλά και η ταχύτητα, αφού έχουν μόλις 5 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να απαντήσουν. Η σωστή απάντηση κερδίζει, ενώ η λάθος κοστίζει ακριβά… γιατί στο «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ» τα λάθη πληρώνονται. Ο νικητής του παιχνιδιού αποχωρεί με το ποσό που έχει κερδίσει, ενώ ο χαμένος παίκτης δε φεύγει με άδεια χέρια αφού ανταμείβεται με ένα απολαυστικό γεύμα σούσι.

APPLICATION 1EKYEN: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Στο νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA, οι τηλεθεατές μπορούν να γίνουν και εκείνοι παίκτες, μέσω της ειδικής εφαρμογής «1ekyen» που θα έχουν την ευκαιρία να «κατεβάσουν» σε κινητά τηλέφωνα μέσω App Store και Google Play. Έτσι, θα μπορούν να απαντούν από το σπίτι σε πραγματικό χρόνο στις ερωτήσεις που θέτει η Σμαράγδα Καρύδη on air και καθημερινά να κερδίζουν ξεχωριστά δώρα. Η εφαρμογή διατίθεται προς όλους εντελώς δωρεάν.

Σμαράγδα Καρύδη: Μας έχουν προτείνει να κάνουμε εκπομπή μαζί με τον Θοδωρή

Η Σμαράγδα Καρύδη λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα στο MEGA μίλησε για όλα στη Σπυριδούλα Τριάντου και το Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. 

Η Σμαράγδα Καρύδη εκτός από επιτυχηµένη ηθοποιός, είναι και παρουσιάστρια, γι’ αυτό και οι προτάσεις ήταν πολλές.

«Μου είχαν γίνει προτάσεις για εκποµπή τύπου µαγκαζίνο, και µόνη µου και να είµαστε µαζί µε τον Θοδωρή Αθερίδη, όµως δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω. Σε τέτοιες εκποµπές πρέπει να προσαρµοστείς ανάλογα µε τα νούµερα και εγώ δεν µπορώ να µου λένε τι θα κάνω ή τι θα αλλάξουµε για να τσιµπήσουµε νούµερα. Προτιµώ να µη συµµετέχω σε κάτι τέτοιο», τονίζει. Τα «κίτρινα» δηµοσιεύµατα δεν την επηρεάζουν, αρκεί να µην ξεπερνούν τα όρια. «Υπάρχουν περιοδικά που είναι πολύ αστεία και δεν θα ασχοληθώ, καθώς πιστεύω ότι γελάνε όλοι µε αυτά. “Μπήκε µέσα, έβγαλε το µπουφάν, της µίλησε”… Ούτε σοβαρά µπορείς να τα πάρεις, είναι σαν “Aρλεκιν”. Στο παρελθόν, που είχα ενοχληθεί από κάτι σοβαρό, έκανα µήνυση και δικαιώθηκα», λέει.

Η φιλία είναι σηµαντική για εκείνη, όπως και η ειλικρίνεια. «Γενικά δεν είµαι από τους ανθρώπους που κρατούν κακία. Ειδικά όποιον είναι ειλικρινής τον συγχωρώ. ∆εν είµαι πολύ εύθικτη. Και δεν απαιτώ και τη συγγνώµη του άλλου», παραδέχεται, ενώ στη σχέση της αυτό που δεν θα άντεχε είναι «να νιώσεις ότι τον άλλον δεν τον ενδιαφέρεις καθόλου, πως είναι αδιάφορος, πως δεν σε προστατεύει πια». «Συνταγή δεν µπορώ να δώσω. Να αφήνεις προσωπικό χρόνο στον άλλον. Αυτό θα πω. Και να είσαι εκεί επειδή το θέλεις και όχι επειδή πρέπει να εξαρτάσαι από κάποιον», δηλώνει.