Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη στη «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη.

Η πετυχημένη ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στην πορεία της ζωής της.

Μεγάλωσα στα Εξάρχεια

«Μεγάλωσα στα Εξάρχεια και ήμουν μέχρι τα 30 κάτι μου. Έφυγα δύσκολα. Δεν μου λείπουν, γιατί πηγαίνω και βλέπω τους γονείς μου. Θεωρούσα ότι δεν θα μπορούσα χωρίς τα Εξάρχεια, αλλά τελικά…», ανέφερε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη.

Για τις αλλαγές στην εικόνα της μέσα στον χρόνο:

«Πλέον προσέχω πολύ, τρώω, αλλά δεν το ξεφτιλίζω. Την ηλικία μου τη λέω. Ντρέπομαι να μην τη λέω, το θεωρώ σαχλό το να λες άλλη ηλικία. Πολλές φορές νομίζουμε ότι είναι γυναικείο αλλά μπορεί και άντρες να ασχολούνται με τα μαλλιά που τους πέφτουν, με τα προγούλια τους, είναι κουτσομπόληδες. Τους άντρες που ξέρω στη showbiz προσπαθούν να κρύψουν χρόνια, είναι πολύ κουτσομπόληδες κι αυτό που λένε ότι κάνουν οι γυναίκες», σχολίασε η Σμαράγδα Καρύδη.


Ο Θοδωρής Αθερίδης δεν φοβάται τίποτα

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για τον Θοδωρή Αθερίδη, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια, αποκαλύπτοντας μερικές από τις φοβίες του.

«Φοβάται τις αρρώστιες, φοβάται μην πεθάνει, μην του τύχει κάτι, αλλά εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που επί της ουσίας δεν φοβάται τίποτα. Δεν φοβάται να εκθέσει καθόλου τον εαυτό του. Είναι εντυπωσιακά ανοιχτός και εμένα μου έχει κάνει καλό αυτό, γιατί είμαι το αντίθετο», ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη.

Πολλές φορές εκτίθεται ανεπανόρθωτα

«Έχω γίνει και εγώ πιο ανοιχτή με τον Θοδωρή, δεν μπορώ όμως να τον φτάσω. Εκτίθεται ανεπανόρθωτα πολλές φορές, λέει τα πάντα, ακόμη και ένα έργο που σκέφτεται να γράψει και να του κλέψει κάποιος την ιδέα», ανέφερε για τον σύντροφό της.


Για την επιτυχία της σειράς "Παρά Πέντε":

«Στις επαναλήψεις η σειρά κάνει μεγαλύτερα νούμερα απ' ό,τι οι καινούργιες. Βγάζει και νέες γενιές. Τα παιδάκια με βλέπουν στον δρόμο και μου λένε πότε θα βγάλουμε τρίτο κύκλο. Δεν με ενοχλεί να με λένε Ντάλια. Τα μαλλιά της τα έχω σε ένα κουτί», ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη καλεσμένη στη «Μεγάλη Εικόνα» στο Mega.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: