Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στην απονομή των βραβείων «Χρυσοί Σκούφοι 2024».


Γιώργος Καραμίχος: Περνάει ο έρωτας από το στομάχι

Ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε πως η σπεσιαλιτέ του είναι τα γεμιστά και τα ντολμαδάκια, ενώ της Κατερίνα Παπουτσάκη είναι το γιουβέτσι και το σπανακόρυζο.

«Δεν μου άρεσε ποτέ ο μουσακάς. Κόντεψα να κάψω το σπίτι μου επειδή άφησα ανοιχτό το μάτι με τη φασολάδα. Περνάει ο έρωτας από το στομάχι, όταν δεν τρως καλά με έναν άνθρωπο φεύγεις από τη σχέση», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.


Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν μου έχουν μαγειρέψει ποτέ σε πρώτο ραντεβού

«Δεν μου έχουν μαγειρέψει ποτέ σε πρώτο ραντεβού», αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Γιουβέτσι φτιάχνω πολύ καλό, κάνω μοσχάρι κοκκινιστό, σπανακόρυζο. Δεν τρώω αρνί και κατσίκι» αποκάλυψε στη συνέχεια η Κατερίνα Παπουτσάκη. Ενώ τόνισε ότι «εγώ είμαι vegan».

«Δεν μου έχει συμβεί να κάνω μεγάλη γκάφα στην κουζίνα» είπε στη συνέχεια η ηθοποιός και τραγουδίστρια, «κάνω άλλες». Στην ερώτηση εάν ο έρωτας περνάει από το στομάχι η Κατερίνα Παπουτσάκη απάντησε καταφατικά, «για μένα ναι περνάει» είπε.


1-katerina-papoytsaki-xrysoi-skoyfoi-2024-video-mega-kalhmera-1

Έκτορας Μποτρίνι: Περνάω πολύ ωραία με τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Έκτορας Μποτρίνι ανέφερε πως θα στενοχωρηθεί αν δεν πάρει βραβείο, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Περνάω πολύ ωραία με τον Μάρκο Σεφερλή. Φαντάζομαι θα συνεχίσουμε και του χρόνου την εκπομπή. Μπορεί να έχω μπει σε συζητήσεις για δική μου εκπομπή».


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: