Το 48% δεν το πετυχαίνει κανείς στην Ελληνική τηλεόραση…αν δεν έχει γερά κότσια!

Ιδίως στην ενημέρωση που αποτελεί το δυσκολότερο τμήμα και μάλιστα πρωί πρωί…Σαββατοκύριακου. Στην AGB και στον SKAI έτριβαν τα μάτια τους! < Ο Αυτιάς έφτασε το το περασμένο Σαββατοκύριακο το 48% % και ξεπέρασε το 50% στο λεπτό !> Δεν έφυγε για διακοπές και κάθησε και δούλεψε πάνω στα μέτρα της νέας Κυβέρνησης. Πίνακες, συνδέσεις Υπουργοί και αποκαλύψεις. Χωρίς να χαρίζει κάστανα!

Το απίστευτο ρεκόρ που δύσκολα θα καταρριφθεί στην ενημέρωση , και το οποίο πέτυχε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ και των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Γιώργος Αυτιας < δείχνει πόσο καλή δουλειά στον τομέα της ενημέρωσης κάνει ο δημοσιογράφος..> λένε όσοι τον ξέρουν. Ανάλυση των θεμάτων που ενδιαφέρουν την κοινωνία. Εκλεκτοί καλεσμένοι. Πίνακες και παραδείγματα. Αποκλειστικά θέματα. Συνδέσεις με όλη την Ελλάδα. Η εκπομπή του ξεπέρασε το περασμένο Σαββατοκύριακο το 50% ! Ο ίδιος όταν τον ρωτούν απαντά, ότι < εργάζεται 7 ημέρες την εβδομάδα και ότι η κοινωνία είναι ο οδηγός του.>

Ο Γιώργος Αυτιάς είναι και ο συντάκτης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, όπου επιμελείται το 4σελιδο ένθετο, που είναι η συντροφιά εργαζομένων, μισθωτών συνταξιούχων, γυναικών και ανδρών από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα. Στον ΣΚΑΙ ο Γιώργος θα παραμείνει ακόμη 2 χρόνια! Μετά…έχει ο θεός!