Για πρώτη φορά στην ιστορία της Μαλαισίας, ο βασιλιάς της χώρας παραιτήθηκε αιφνιδίως την Κυριακή, πριν συμπληρώσει τα 5 χρόνια στον θρόνο. «Ο Σουλτάνος Μωάμεθ ο Ε’ παραιτήθηκε από το αξίωμά του και το στέμμα και ο διάδοχός του θα εκλεγεί άμεσα» ανακοίνωσε το παλάτι, χωρίς όμως να δώσει στην δημοσιότητα τους λόγους της ξαφνικής παραίτησης.

Γρήγορα όμως άρχισε να διαδίδεται η φήμη πως ο 49χρονος Σουλτάνος Μωάμεθ ο Ε’ παραιτήθηκε του αξιώματός του εξαιτίας του χλιδάτου γάμου του με το 24χρονο μοντέλο από την Ρωσία, πρώην Μις Μόσχα Οξάνα Βοεβοντίνα.

Η 25χρονη Βοεβοντίνα ασπάστηκε το Ισλάμ για να μπορέσει να παντρευτεί τον βασιλιά. Τότε οι φωτογραφίες είχαν κάνει το γύρο του κόσμου και των social media, ωστόσο το παλάτι δεν επιβεβαίωσε ποτέ την είδηση.

Η Οξάνα Βοεβοντίνα είχε εργαστεί παλαιότερα ως μοντέλο στην Ταϊλάνδη και την Κίνα. Ο γάμος είχε προκαλέσει «σκάνδαλο» στο παλάτι, αφού η νύφη είχε αμφιλεγόμενο παρελθόν, καθώς παλαιότερα δημοσιεύματα την έδειχναν να πρωταγωνιστεί σε μια καυτή σκηνή σε μια πισίνα, αφού απροκάλυπτα έκανε σεξ μπροστά στις κάμερες όταν ήταν παίκτρια σε τηλεοπτικό ριάλιτι της χώρας της.

Η ρωσική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα ανέφερε ότι η Οξάνα κρατούσε στο χέρι ένα ποτήρι σαμπάνιας όταν «αιφνιδίασε τους παίκτες του ριάλιτι κάνοντας σεξ στο πρώτο της ραντεβού στο παιχνίδι».

Άγνωστο παραμένει πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι, αν η Οξάνα ήταν διαζευγμένη κι αν ο γάμος της με τον βασιλιά της Μαλαισίας υπήρξε όντως η αιτία για την αιφνίδια παραίτησή του, όπως αναφέρουν φήμες, καθώς η νύφη ήταν όχι μόνο 24 χρόνια μικρότερη, αλλά ήταν γυναίκα με παρελθόν.

 

 Ο 49χρονος Μωάμεθ Ε΄ είναι ο πρώτος μονάρχης που παραιτείται από το θρόνο αφότου η Μαλαισία -όπου οι περισσότεροι κάτοικοί της είναι μουσουλμάνοι- κατέκτησε την ανεξαρτησία της από τη Βρετανία το 1957.

Απολαύστε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Оксана Воеводина (@oksanavoevodna) on

 
 
 
View this post on Instagram

Король, женившийся на "мисс Москва", отрекся от престола. Король Малайзии Мухаммад V отрекся от престола. Бывший монарх собирается вернуться в родной регион Малайзии, султанат Келантан, сообщает РИА Новости. По какой причине Мухаммад V решил отречься от престола, неизвестно. Малайзиец сложил с себя полномочия главы государства в соответствии со статьей 32(3) конституции страны. Перед тем, как уйти в отставку, Мухаммад V поблагодарил членов Конференции, избравших его королем, а также выразил глубокую признательность премьер-министру и федеральному правительству страны. Мухаммад V родился 6 октября 1969 года. Образование будущий король получил в Малайзии, Таиланде и Великобритании. В 2016 году Мухаммада V избрали королем Малайзии на пять лет. Ранее сообщалось, что в ноябре 2018 года Мухаммад V женился на победительнице конкурса "Мисс Москва – 2015" Оксане Воеводиной. #король #оксанавоеводина #отречение #престол #новостизвезд #звезды #новости #шоубизнес #шоубиз #москва #эстрада #артист #свежиеновости #лайк #подпишись #инста #питер #шоу #интересно #себяшки #знаменитости #новостьдня #любовь #life #like #популярно #лайк #дом2 #реклама #рекламавинстаграме

A post shared by Все о звездах (@vse_o_zvezdahhh) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by НОВОСТИ ЗВЕЗД (@novosti__zvezd__) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ирина Кирсанова (@mrs_world_russia) on