Είναι από τα πιο όμορφα και αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα, πριν από λίγες μέρες επέστρεψαν στην Ελλάδα και πλέον ασχολούνται πυρετωδώς με τον γάμο τους.

Το Μυστήριο, βέβαια, θα τελεστεί τον Σεπτέμβριο στη Σίφνο, αλλά ο παρουσιαστής του «Survivor» θέλησε από τώρα να ξεκινήσει τις ετοιμασίες, προβάροντας μάλιστα και γαμπριάτικα κοστούμια.

Οι πληροφορίες θέλουν, πέρα από τις ετοιμασίες, οι δυο τους να μοιράζουν αυτές τις μέρες και τα προσκλητήρια του γάμου τους και η επιθυμία τους είναι να παραδώσουν προσωπικά όσo περισσότερα μπορούν. Ο φακός του «S» συνέλαβε την Τρίτη το βράδυ στην Κηφισιά το ζεύγος Τανιμανίδη-Μπόμπα να δειπνεί με τη Χριστίνα Κοντοβά και τον Τζώνη Καλημέρη.

Οι τέσσερίς τους έμειναν στο γνωστό στέκι των βορείων προαστίων, το «Artisanal», και, απ’ ό,τι φαίνεται, είχαν να πουν πολλά, αφού διασκέδαζαν μέχρι τη 1.30. Ο βασικός σκοπός της συνάντησής τους ήταν ο κ. Καλημέρης και η αγαπημένη του να πάρουν την πρόσκλησή τους, αφού είναι γνωστή η καλή σχέση των δύο ανδρών εδώ και αρκετά χρόνια.

Σίγουρα, όμως, στην κουβέντα βρέθηκε και το τηλεοπτικό σκηνικό…

Ο Τζώνη Καλημέρης έχει αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε., έχοντας την ευθύνη να οργανώσει τους τομείς ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του Epsilon TV. Είναι λοιπόν λογικό, συμπεριλαμβανομένης της χρονικής περιόδου, αφού οι μεταγραφές βρίσκονται στο πρώτο πλάνο των καναλιών, να δημιουργούνται συνειρμοί περί… έστω και φιλολογικής συζήτησης για τη μελλοντική παρουσία του Σάκη Τανιμανίδη στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Και μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να έχει αποδείξει ότι είναι αγαπητός στο ευρύ κοινό και η παρουσία του στον ΣΚΑΪ να στέφθηκε και αυτή τη χρονιά με επιτυχία, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που έχουν προτείνει να δουν στην τηλεόραση και τη Χριστίνα Μπόμπα. Ως εκ τούτου, το νεοσύστατο Epsilon του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ θα μπορούσε κάλλιστα να επιδείξει σχετικό ενδιαφέρον…

Μάλιστα, η ιδέα μιας συνύπαρξης Μπόμπα-Τανιμανίδη στην τηλεόραση δελεάζει πολλούς, που έχουν ήδη τολμήσει να κάνουν μια ανάλογη πρόταση στο ζευγάρι.