Αλλαγή χρόνου σε εξωτικούς προορισµούς έκαναν αρκετοί επώνυµοι Ελληνες, δηµοσιεύοντας εντυπωσιακές εικόνες από την παραµονή τους εκεί. Από το Λονδίνο µέχρι το Μεξικό, οι εγχώριοι celebrities υποδέχτηκαν το 2024 διαφορετικά και... εντυπωσιακά!

ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΥ

Μακριά από το... κρύο της Ελλάδας, η γνωστή influencer, λίγο µετά την αλλαγή του χρόνου στην Ελλάδα, δηµοσίευσε ένα βίντεο στα Instagram stories της για να ευχηθεί «Καλή χρονιά» στους διαδικτυακούς της φίλους. Επειτα από αρκετές αναποδιές και πολύωρες πτήσεις, η Ιωάννα Τούνη µε τον ∆ηµήτρη Αλεξάνδρου κατάφεραν να φτάσουν στο Μεξικό για να περάσουν την Πρωτοχρονιά. Πριν από µία εβδοµάδα είχαν χάσει την πτήση τους για Μαρόκο. Η γνωστή infl uencer, όπως είχε κάνει γνωστό λίγες ώρες πριν, έχασε την πτήση της για Μεξικό και έτσι χρειάστηκε να διανυκτερεύσει στην Πορτογαλία. Ο λόγος ήταν το γεγονός πως ο ∆ηµήτρης Αλεξάνδρου ήταν άρρωστος και ήταν αδύνατο να ταξιδέψουν. Η Ιωάννα Τούνη και ο ∆ηµήτρης Αλεξάνδρου έκλεισαν και δεύτερο ταξίδι, για το Μεξικό αυτήν τη φορά, για να περάσουν µαζί µε τον γιο τους, Πάρη, την Πρωτοχρονιά.

tou-alex

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ - ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙ∆ΗΣ

Η Χριστίνα Μπόµπα και ο Σάκης Τανιµανίδης άλλαξαν χρονιά µε τις δίδυµες κόρες τους στο Ντουµπάι. Ο Σάκης Τανιµανίδης δηµοσίευσε µία φωτογραφία µε την οικογένειά του από το ρεβεγιόν στο Ντουµπάι και ευχήθηκε για το 2024: «Καλή χρονιά από την οικογένειά µας! Γεµίστε το 2024 µε περισσότερα από αυτά που σας κάνουν πραγµατικά χαρούµενους...». Μπορεί τα Χριστούγεννα να ήταν στην Ελλάδα, την Πρωτοχρονιά όµως βρέθηκαν στο Ντουµπάι, ταξίδι που είχαν προγραµµατίσει εδώ και καιρό, και µάλιστα είναι το πρώτο των παιδιών τους στο εξωτερικό.

tan-mpo

ΛΙΑΓΚΑΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ - ΣΙΑΝΙ∆ΗΣ

Ο Γιώργος Λιάγκας ταξίδεψε στο Ντουµπάι για να γεµίσει τις µπαταρίες του και να ξεκουραστεί. Ο δηµοσιογράφος και παρουσιαστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασµό στο Instagram ένα βίντεο από το Ντουµπάι, όπου βρέθηκε, για να ευχηθεί στους φίλους του. Φορώντας το µαγιό του και γυαλιά ηλίου, ο Γιώργος Λιάγκας, λίγο πριν κάνει το... µακροβούτι του, έγραψε: «Καλή θαλασσινή χρονιά. 1η βουτιά για το 2024... Εκλεψα... Στα ζεστά αυτή τη φορά».

Στην παρέα του ήταν, µεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Χάρης Σιανίδης. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποτελεί µία από τις πιο καυτές celebrities στην Ελλάδα, µε την influencer να ανεβάζει τη θερµοκρασία στις διακοπές της στο Ντουµπάι. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, µε την αλλαγή του χρόνου στο Ντουµπάι, απέδειξε για ακόµα µία φορά ότι ξέρει πώς να αξιοποιεί τη γοητεία και το στυλ της για να δηµιουργεί τάσεις και να εντυπωσιάζει το κοινό της. Η εµφάνισή της σε ένα εκθαµβωτικό κόκκινο φόρεµα ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις.

pan-sian-liagkas

ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ

Μίνι απόδραση στο χωριό Αγόριανη πραγµατοποίησε ο Ηλίας Ψινάκης, σε έναν αγαπηµένο του προορισµό, τον οποίο επέλεξε ξανά για να αλλάξει χρόνο. Μαζί µε καλή παρέα, ανάµεσά τους και η Τόνια Φουσέκη, αλλά και µε τετράποδους φίλους, ο γνωστός µάνατζερ και επιχειρηµατίας καλωσόρισε το νέο έτος.

psinakis

ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ

O Κώστας Σόµµερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχουν αποκτήσει έναν γιο και µία κόρη. Το ζευγάρι απόλαυσε όµορφες οικογενειακές στιγµές και ο ηθοποιός µοιράστηκε νέα στιγµιότυπα από την απόδρασή τους στην Αγόριανη.

sommer

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΑΛΟΣ

Εναλλακτική Πρωτοχρονιά στο τροπικό Μπαλί έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο γνωστός personal trainer δεν έκανε διακοπές µε γυναικεία παρουσία δίπλα του, αλλά µε µερικούς πολύ καλούς του φίλους. Ανάµεσα σε αυτούς και ο Fipster, µε τον οποίο γνωρίστηκαν και δέθηκαν στο «Asia Express».

vasalos

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ

Μακριά από την Ελλάδα, σε εξωτικό προορισµό που δεν αποκάλυψε, βρίσκεται η Ζέτα Μακρυπούλια, περνώντας χαλαρά τις γιορτές. Η παρουσιάστρια µοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες, εντυπωσιάζοντας µε το look της και το σκηνικό. Συγκεκριµένα, η Ζέτα Μακρυπούλια εµφανίστηκε µε maxi πορτοκαλί φόρεµα και χωρίς ίχνος make-up, χαµογελώντας πλατιά!

zeta_makripoulia

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ

Η Χριστίνα Κοντοβά πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα στο µαγευτικό Μπαλί µαζί µε την κόρη της, Ada. Η δηµοφιλής σχεδιάστρια µόδας λατρεύει τα ταξίδια και τις αποδράσεις και γι’ αυτό σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να επισκέπτεται ένα νέο µέρος, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Το επόµενο ταξίδι της Χριστίνας Κοντοβά ήταν στη Σιγκαπούρη. Μαµά και κόρη έκαναν την αλλαγή του χρόνου στη Σιγκαπούρη.

kontova


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ

Το απαραίτητο διάλειµµα στις επαγγελµατικές της υποχρεώσεις έκανε, λόγω της εορταστικής περιόδου, η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε µε τα παιδιά της στο Λονδίνο, έναν κλασικό χριστουγεννιάτικο προορισµό, και γύρισε µαζί τους όλη την πόλη. Περπάτησαν στους στολισµένους δρόµους, επισκέφθηκαν αίθουσες Τέχνης, πήγαν στο Βρετανικό Μουσείο και απόλαυσαν το φαγητό τους σε µικρά µαγαζάκια. Πολλές από τις όµορφες στιγµές που πέρασαν οι τρεις τους η Κατερίνα Καραβάτου τις µοιράστηκε µε τους followers της στο Instagram.


∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΛΟΣ

Στην ονειρεµένη Νυρεµβέργη βρέθηκε ο ∆ηµήτρης Λάλος µε τη σύζυγό του, Ελενα Μαυρίδου, και τον γιο τους. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Σασµός» και η αγαπηµένη του µε τον µονάκριβό τους χτίζουν κοινές εµπειρίες και οι φωτογραφίες µιλούν από µόνες τους. Η Ελενα Μαυρίδου δηµοσίευσε µια σειρά από στιγµιότυπα, στα οποία φαίνεται η ίδια αγκαλιά µε τον συνοδοιπόρο της στη ζωή.

lalos
*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024