Δεν είναι βέβαιο ότι παίζει ρόλο για την επίδοση κάθε παίκτη, πάντως οι Διάσημοι θα πάνε απόψε πεινασμένοι στον αγώνα της ασυλίας.   Μετά από... ακάματες προσπάθειες της Λάουρας, της Ευρυδίκης (που την κόλλησε κι αυτήν η Λάουρα ηττοπάθεια), του Κοκκινάκη και του Χρανιώτη, οι Μπλε έχασαν με κάτω τα χέρια στον αγώνα της Κυριακής, με έπαθλο κοτόπουλο πανέ.   Η Λάουρα έχασε χαλαρά τους δύο αγώνες που έδωσε. Όχι μόνο γιατί ήταν αργή σαν τρένο με κάρβουνο, αλλά και γιατί η αστοχία της ήταν παροιμιώδης.  

Εάν οι αντίπαλες παίκτριες δεν πετύχαιναν το στόχο και περιμέναμε από τη Λάουρα να βάλει τους κρίκους στο καλάθι, το επεισόδιο θα παιζόταν για μέρες! Η Ευρυδίκη βρέθηκε σε κακή μέρα και έχασε και τους τρεις δικούς της αγώνες. Σάρα (3) και Ελισάβετ (2) πέτυχαν ένα θεαματικό 5-0 και έκαναν τη διαφορά, αφού οι Μαχητές κέρδισαν με 10-5. Ο Κοκκινάκης με 0-2 και ο Χρανιώτης με 1-2 έδειξαν περισςότερο σαν κάτι κουρασμένα παλικάρια (που δεν χουφτώνουν κιόλας, όπως έλεγε ο Παπαγιαννόπουλος στην ομώνυμη ταινία)! Ο Μπο διασώθηκε απλώς με 1-1-.   Έμεινε μόνο ο Αγγελόπουλος να το παλεύει: κέρδισε και τους τρεις αγώνες που έδωσε, ενώ του βγήκαν τα συκώτια να προσπαθεί να εμψυχώσει και να συμβουλεύσει τους συμπαίκτες του, χωρίς αποτέλεσμα όμως.   Από τους Μαχητές, πέρα από τις γυναίκες, ο Μάριος έκανε καλή εμφάνιση, αλλά έδειξε αλαζόνας και τιμωρήθηκε κάποια στιγμή.

Έχοντας κερδίσει τον Κοκκινάκη, δήλωσε υπεροπτικά ότι θα καταφέρει και τον Χρανιώτη - όντως, τον νίκησε στα σημεία. Όταν όμως αργότερα βρέθηκε απέναντι σε κανονικό παίκτη, τον Ντάνο, υπέστη οδυνηρή ήττα, κυρίως ψυχολογική.

Ο Αγγελόπουλος έχει μια χαψιά τον πολυλογά Κύπριο και του στέλνει από τώρα μηνύματα μην κοκορεύεται για τον τελικό, γιατί δεν μασάει ούτε από χαλούμια, ούτε από σεφταλιές. Ο μισθοφόρος πέτυχε δυο νίκες επίσης, ενώ μία πρόσθεσε και ο Βασάλος, που περνά περίοδο ντεφορμέ - έχασε δυο ματς. Ο Σπαλιάρας, σε αντίθεση ίσως με άλλους τομείς, στα αγωνίσματα έδειξε και πάλι ασφαιρος, μετρώντας δύο ήττες.