Η Ήβη Αδάμου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης 30/04/2024 στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για τη γνωριμία της με τον Μιχάλη Κουινέλη αλλά και τα στοιχεία της προσωπικότητάς του που την κέρδισαν.




Ήβη Αδάμου: Με τον Μιχάλη συναντηθήκαμε πρώτη φορά το 2009 στο "X-Factor"

«Με τον Μιχάλη συναντηθήκαμε πρώτη φορά το 2009 στο "X-Factor" και μετά το 2010 για ένα τραγούδι να κάνουμε μία συνεργασία που ζήτησε ο παραγωγός μου τότε. Πλέον ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω Κοινωνιολογία και δούλευα παράλληλα στο τραγούδι. Ο παραγωγός μου πήρε πάλι τον Μιχάλη για ένα τραγούδι για τον δίσκο μου και ο Μιχάλης το δέχτηκε με χαρά, Συναντηθήκαμε στην Αθήνα στο στούντιο και εγώ ήμουν υπερβολικά χαρούμενη που τον ξαναείδα» ανέφερε η Ήβη Αδάμου.



Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα ότι ερωτεύομαι

«Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα τέτοια συναισθήματα ότι ερωτεύομαι, που μου άρεσε ένας άντρας τόσο πολύ και η πρώτη μου σχέση. Ήταν όλα τόσο πρωτόγνωρα και δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει ακριβώς. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό. Αυτός ο άνθρωπος μου έβγαζε κάτι» εξομολογήθηκε η Ήβη Αδάμου για τον άνδρα της ζωής της.