Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη Μεγάλη Τρίτη 30/04/2024 σχολίασε από το «Happy Day» τα όσα έγιναν ανάμεσα στους δύο πρώην συνεργάτες και εξέφρασε τη διαφωνία της με τη στάση του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Δείτε ακόμη - Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: "Όλη μέρα έκλαιγα στο σπίτι μου, δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να με αποδομήσει" (Βίντεο)


Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα έπρεπε να είναι πιο μετρημένος στα σχόλιά του

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένας τόσο έμπειρος παρουσιαστής και τηλεορασάνθρωπος, θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μετρημένος και φειδωλός στα σχόλιά του. Τι εννοώ, είναι άλλη η κριτική που κάνουμε τετ α τετ και άλλος ο σχολιασμός που κάνεις στα πλαίσια μιας συνέντευξης που ξέρεις ότι θα αναπαραχθεί και κάποιοι θα το χρησιμοποιήσουν εναντίον του ανθρώπου που σχολιάζεις, εν προκειμένω της Κατερίνας Καινούργιου», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης - Ανδρέας Μικρούτσικος: Οριστική αποχώρηση του παρουσιαστή από την εκπομπή της Καινούργιου (Βίντεο)


Είπε ότι πολλές φορές πιεζόταν

«Για μένα το ότι ο Ανδρέας πιεζόταν, δεν έβρισκε τον χώρο και τον χρόνο να πει αυτό που ήθελε, τον έβλεπα πολλές φορές από το καμαρίνι να νιώθει ότι τον διακόπτουν και δεν προλαβαίνει να πει αυτό που ήθελε, δεν είναι όμως αυτός ο λόγος. Παίρνεις την τσάντα σου και λες “παιδιά, εγώ εδώ δεν είμαι χαρούμενος”. Είπε ότι πολλές φορές πιεζόταν», είπε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Εμένα πιο πολύ με ενόχλησε το ότι μπήκε στη διαδικασία να εκθέσει κάποια πράγματα που γίνονται εκτός πλατό. Δεν νομίζω ότι είχε λόγο να το κάνει.

Δεν νομίζω ότι είχε λόγο να το κάνει

«Τιμάς τη συνεργασία και τον άνθρωπο με τον οποίο συμπορεύτηκες, ακόμα κι αν στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις και πέντε ταμπελίτσες που του έχεις προσάψει, δικαίως ή αδίκως. Εμένα αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ δεν είναι το να πεις "ο καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας", πες αυτό, ο.κ. Εμένα πιο πολύ με ενόχλησε το ότι μπήκε στη διαδικασία να εκθέσει κάποια πράγματα που γίνονται εκτός πλατό. Δεν νομίζω ότι είχε λόγο να το κάνει. Ας το έλεγε σε μια κλειστή συζήτηση. Γενικώς καλό είναι να μη νουθετείς τους συνεργάτες σου σε μια συνέντευξη», τόνισε σε άλλο σημείο η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Aν έχεις μετανιώσει, πάρε το καπελάκι σου και φύγε ή κάνε υπομονή και φύγε στο τέλος της σεζόν.


Δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στον ρόλο σχολιαστή

«Το να είναι με την Κατερίνα τόσο καιρό είναι μια επιλογή που την έκανε. Aν έχεις μετανιώσει, πάρε το καπελάκι σου και φύγε ή κάνε υπομονή και φύγε στο τέλος της σεζόν. Το να βγεις να δώσεις μια τέτοια συνέντευξη… Προφανώς δεν μπορούσε να προσαρμοστεί σε ένα πάνελ στον ρόλο σχολιαστή. Είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να λειτουργήσει στον δεύτερο ρόλο. Δεν εννοώ ότι είναι δεύτερος, εννοώ ότι δεν ήταν ο πρωταγωνιστής, ο παρουσιαστής», σημείωσε καταλήγοντας η παρουσιάστρια του «Happy Day».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: