Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με μια της τηλεοπτική εμφάνιση στην Ελένη Μενεγάκη έγινε το πρόσωπο του μήνα, «ξετυλίγοντας» το κουβάρι με τις αποκαλύψεις από το παρελθόν και τις σχέσεις με τους πρώην συνεργάτες της.

Βέβαια έκανα τα λάθη μου

Λίγες εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας για την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…».


Η παραπάνω δήλωση ήταν μόνο η αρχή, καθώς την επόμενη μέρα ξεκίνησε ένα ντόμινο, συζητήσεων και αποκαλύψεων για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την ίδια μάλιστα να φτάνει να απαντά μέσω twitter.

Ναταλία Γερμανού: «Ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε στο κανάλι»

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της στον Alpha σχολίασε τις δηλώσεις της εγκυμονούσας παρουσιάστριας μιας και πριν από αρκετά χρόνια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα δίπλα στη Ναταλία και στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

«Έχουμε κουβεντιάσει, έχουμε πει πολλά. Επειδή μας είναι πολύ εύκολο, όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την εποχή που κάναμε αρχικά μαζί το "Μες την καλά χαρά" και μετά αυτή έκανε το “Σπίτι μου σπιτάκι μου” κι ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε στο κανάλι. Η απορία μου είναι η εξής…

Πολύ εύκολα λέμε για την Κωνσταντίνα πως φερόταν, τι εξουσία είχε και τα λοιπά. Κανείς δεν λέει ποιος τής έδωσε αυτήν την εξουσία. Κανείς δεν λέει πως αυτό το κορίτσι, που ήταν 23 ετών, κάποιος τής έδωσε την ελευθερία να είναι και να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα», είπε η Ναταλία Γερμανού αφήνοντας ανοιχτό το θέμα.

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου»

Χείμαρρος ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρακολουθώντας τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού αντέδρασε για την περίοδο της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha…

«Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ και τηλεοπτικά την έχω δει σε άθροισμα δέκα λεπτά, είναι ότι υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου. Διαφωνώ με τη Ναταλία», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».


Ελεονώρα Μελέτη: «Eκεί φαίνεται και ο πραγματικός χαρακτήρας του άλλου»

Η Ελεονώρα Μελέτη παρακολουθώντας την εμφάνιση της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τις πρώτες αντιδράσεις μετά την συνέντευξή της, έκανε το δικό της σχόλιο μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Είμαι της άποψης ότι όταν ένας άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να απαιτεί ή να κατευθύνει τα πράγματα περισσότερο από κάποιους άλλους, εκεί φαίνεται και ο πραγματικός χαρακτήρας του άλλου. Δε θεωρώ ότι κανένας έκανε πλάτες. Κι άλλοι είχαν τη δυνατότητα να πατήσουν σε πλάτες και την εκμεταλλεύτηκαν προς όφελος πολλών και όχι προς όφελος ιδίου.

Υπήρχαν και κάποιοι που πάτησαν σε πλάτες και δεν προκάλεσαν καμία απολύτως αντίδραση, δεν το εκμεταλλεύτηκαν καν. Έχει να κάνει και με τον άνθρωπο».



Φωτεινή Πετρογιάννη – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι δηλώσεις για το παρελθόν και η άγρια κόντρα στο twitter

Βλέποντας τις δηλώσεις της από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη να αναπαράγονται παντού, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρά τις αντιδράσεις και τα αιχμηρά σχόλια παρουσιαστών, κράτησε τη σιωπή της. Το ξέσπασμα ωστόσο της Φωτεινής Πετρογιάννη στο «Πρωινό» ήταν μόνο η αρχή για να ξεσπάσει μια άγρια κόντρα ανάμεσα σε εκείνη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που με έχετε ακούσει πολλές φορές να αναφέρομαι σε εκείνη την περίοδο και την ίδια, νομίζω ότι έχει αρχίσει και καταλαβαίνει τι ακριβώς έκανε τότε. Ίσως μεγάλωσε, ίσως ωρίμασε, έχει αρχίσει και καταλαβαίνει ότι κόσμος έχασε τις δουλειές του, ότι άνθρωποι δεν ήθελαν ποτέ ξανά να δουλέψουν σε αυτή τη δουλειά μετά από όσα πέρασαν. Ήταν μία πολύ έντονη περίοδος και πρέπει αυτό το κεφάλαιο να κλείσει.

Ήταν πολύ έντονα τα γεγονότα που δεν αμφισβητούνται. Χαίρομαι που βλέπω έναν άνθρωπο να λέει ότι ντρέπεται που συναντάει κάποιους ανθρώπους που είχε φερθεί με άσχημο τρόπο», ανέφερε, μεταξύ άλλων η Φωτεινή Πετρογιάννη.


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αφορμή ένα tweet για το ξέσπασμα της Φωτεινής Πετρογιάννη ξεκίνησε να απαντά δημοσίως στο twitter κατά της δημοσιογράφου του ANT1, η οποία αργότερα έδωσε την δική της απάντηση μέσω twitter.



Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε φωτογραφία της Φωτεινής Πετρογιάννη με την Μαρία Κοντομηνά, όσο η δημοσιογράφος βρισκόταν στον Alpha.

Ακολούθησαν νέα σχόλια στα οποία συμμετείχε και η Φωτεινή Πετρογιάννη:


Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Να μιλήσουμε κι εμείς που τα ζήσαμε»

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» η οποία μετρά πλέον 10 χρόνια συνεργασίας με τον Alpha τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της για την κόντρα της Φωτεινής Πετρογιάννη και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Η διαδρομή του καθενός μας είναι γνωστή, εδώ στον Alpha, για να μιλήσουμε κι εμείς που τα ζήσαμε όλα αυτά ήταν γνωστή και η σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Δημήτρη Κοντομηνά και η κουμπαριά της Φωτεινής Πετρογιάννη με τη Μαρία Κοντομηνά, δεν ήταν κάτι που ήταν κρυφό. Από εκεί και πέρα το πώς εκμεταλλεύτηκε η καθεμία αυτή την επαφή, κρίνεται και φάνηκε από την πορεία των γεγονότων», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Το ότι η Κωνσταντίνα σε μία δεδομένη περίοδο της καριέρας της, στην αρχή είχε μία λάθος συμπεριφορά και το έχει πει και η ίδια στην αυτοκριτική της, δεν το αμφισβητεί κανείς. Όλοι όσοι έχουν να κάνουν μαζί της το έχουν πει. Δεν καταλαβαίνω γιατί το τελευταίο 15νθήμερο θέλει να βγάλει όλους τους σκελετούς από τη ντουλάπα, δηλαδή μία με τη συνέντευξη στη Μενεγάκη, μία αυτό, Κωνσταντίνα μου έχεις το μεγαλύτερο δώρο στην κοιλίτσα σου, εστίασε εκεί» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Κατερίνα Καινούργιου: «Μακάρι να μπορούσα να διαγράψω και από το διαδίκτυο τη σχέση μου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο»

Σχολιάζοντας την συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η Κατερίνα Καινούργιου στάθηκε στο κομμάτι των προσωπικών της, καθώς στο παρελθόν η ίδια υπήρξε ζευγάρι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

«Εντάξει, είναι γνωστή η σχέση μου με τον Βασίλη. Δε ξέρω αν είχαν γνωριστεί και παλιότερα αλλά εντάξει, είναι και μια σχέση που δε με αφορά. Ούτε με έχει στιγματίσει, ούτε τίποτα. Απλώς, λόγω της δημοσιότητας προβλήθηκε πολύ στα media. Ο άνθρωπος αυτός τώρα έχει κάνει την οικογένειά του, είναι εκεί. Μακάρι να μπορούσα και από το google να κατεβάσω τελείως αυτή τη σχέση», είπε μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.