Μέσα από τον αέρα του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, θέλησε η Καίτη Γαρμπή να εκφράσει την προσωπική της θλίψη για την απώλεια του Ρομπέρτο Καβάλι. Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας έφυγε μια μέρα νωρίτερα, σε ηλικία 83 ετών βυθίζοντας στη θλίψη σύσσωμο τον κόσμο της μόδας.

Δείτε ακόμη - Καίτη Γαρμπή: Η φωτογραφία με τον Ρομπέρτο Καβάλι - "Ήταν απίστευτα γοητευτικός, τον θαύμαζα"

Καίτη Γαρμπή για Ρομπέρτο Καβάλι:  Τον αγαπούσα πολύ

Έτσι, η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του J2US επέλεξε να πει το δικό της «αντίο» στον Ρομπέρτο Καβάλιι γυρνώντας πίσω στον χρόνο και τη γνωριμία που είχαν οι δυο τους. «Αυτό που φοράω είναι Ρομπέρτο Καβάλι, το έβαλα τιμητικά και είναι για τον αγαπημένο μου σχεδιαστή που έφυγε χθες από τη ζωή. Είμαι απίστευτα λυπημένη και συγκινημένη. Τον αγαπούσα πολύ και νομίζω ότι με αγαπούσε και εκείνος» εκμυστηρεύτηκε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

Από τους πιο γοητευτικούς άνδρες που έχω γνωρίσει

«Είχες πάει στο σπίτι του, τον είχες γνωρίσει ε;» ρώτησε ο παρουσιαστής του J2US με την τραγουδίστρια να απαντά πως «είναι από τα σπίτια που βλέπουμε και μας πέφτει το σαγόνι. Δεν υπάρχουν τέτοια σπίτια. Τέτοια φιλοξενία. Όλο αυτό το πράγμα εμένα με συγκλόνισε. Πήγαμε όλη η ομάδα να φωτογραφηθούμε για περιοδικό, μαζί με τον Διονύση (σ.σ. Σχοινά). Από τους πιο γοητευτικούς άνδρες που έχω γνωρίσει».

Mε φλέρταρε ο άνθρωπος, ο Διονύσης δεν το ήξερε

«Ήμασταν στον αέρα με το ελικόπτερο του και με φλέρταρε ο άνθρωπος, ο Διονύσης δεν το ήξερε. Ήμασταν επάνω ψηλά και εκείνος από κάτω» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η Καίτη Γαρμπή στον αέρα του νέου επεισοδίου για το J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: