Η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της συνεργασίας της με την Καίτη Γαρμπή, αλλά και στο πρόσφατο σχόλιο του Διονύση Σχοινά που αναφερόταν στην ίδια.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, ακόμη, στην πρόταση που της είχε γίνει να συμμετάσχει ως coach στο «J2US».

Η πρόταση που δέχθηκε για το «J2US»

«Μου έχει γίνει πρόταση να πάω ως κριτής στο "J2US" και αρνήθηκα γιατί είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει. Ως κριτής, ναι, θα με ενδιέφερε να πάω. Γιατί όχι και με την ίδια ομάδα;».

Δεν μου έχει γίνει πρόταση να συνεργαστώ με τη Γαρμπή

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση να συνεργαστώ με την Καίτη Γαρμπή στο "J2US". Σαν φήμη το έχω ακούσει, αλλά πρόταση δεν μου έχει γίνει. Αν οι συνθήκες είναι αυτές που αρμόζουν και το επιτρέπουν σε εμένα και στον άλλο καλλιτέχνη και οι προϋποθέσεις είναι αυτές που πρέπει, βεβαίως, γιατί όχι; Εγώ δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ με την Καίτη Γαρμπή και δεν νομίζω να έχει κι εκείνη».

Για τη δήλωση του Διονύση Σχοινά

Τέλος, για τη δήλωση του Διονύση Σχοινά στην οποία την αποκαλούσε «άνθρωπο της ζωής του», η Έλλη Κοκκίνου σχολίασε: «Δεν έχω δει ακριβώς τι είπε ο Διονύσης Σχοινάς, αλλά αν το είπε έτσι, τον ευχαριστώ πολύ».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: