Το δικό του σχόλιο για όσα δήλωσε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου στη συνέντευξή της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Δανάη Μπάρκα έκανε ο Μίνως Θεοχάρης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

Μέσα σε όλα όμως, ο Μίνως Θεοχάρης αποκάλυψε και τι πραγματικά συνέβη στη συνεργασία του με τη Δανάη Μπάρκα ενώ αναφέρθηκε και στο bullying που έχει βιώσει.

«Είμαι αισιόδοξος, αν και δεν είμαστε στο σημείο του να νιώθουμε όλοι ασφαλείς ζώντας στην Ελλάδα. Με έχουν κοροϊδέψει αρκετά στον δρόμο από μικρή ηλικία. Είναι άσχημο να μη μπορείς να κυκλοφορείς στη χώρα σου και στην πόλη σου και να νιώθεις ότι κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα, επειδή είσαι ντυμένος διαφορετικά», δήλωσε ο Μίνως Θεοχάρης.

«Πάντα έχω τον νου μου όταν περπατάω στον δρόμο. Μπορεί κάποιος να θέλει να με πλησιάσει για να μου πει έναν καλό λόγο κι εγώ να είμαι δυστακτικός», παραδέχτηκε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Δεν δήλωσα ότι με δυσκόλεψε η συνεργασία με τη Δανάη Μπάρκα. Παρερμηνεύτηκε. Εγώ δυσκολεύτηκα προσωπικά με το πρωινό, γιατί δεν ήμουν έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες που είχε η εκπομπή. Ίσα-ίσα η Δανάη με έχει βοηθήσει, με έχει ευεργετήσει πάρα πολύ. Τη θεωρώ αδελφή μου», ξεκαθάρισε ο Μίνως Θεοχάρης αμέσως μετά.

«Θεωρώ άδικο το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου προς τη Βίκυ Σταυροπούλου. Καθένας όμως κρίνεται μέσα στον χρόνο με τη στάση που κρατάει», επισήμανε.

«Με τη Μαρίνα Σάττι γνωριζόμαστε από πιτσιρίκια. Την είχαμε ζαλίσει να πάει στη Eurovision. Υπήρχε στο μυαλό της και ήταν πολύ σωστή η κίνηση να το κάνει τελικά», κατέληξε στις δηλώσεις του ο  Μίνως Θεοχάρης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0iybtkydyap)