Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από τη φετινή Eurovision και οι Έλληνες Eurofans ανυπομονούν να δουν τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή να ξεσηκώνει το κοινό με το άκρως χορευτικό τραγούδι της «Ζάρι».

Μεταξύ αυτών φαίνεται πως βρίσκεται και η Δανάη Μπάρκα, όπως «μαρτυρά» και σχετικό βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει μπει σε ρυθμό Eurovision, ενώ τον ενθουσιασμό της συμμερίζεται και η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, με τις δύο τους να μοιράζονται με τους followers τους το χορευτικό τους για το τραγούδι που εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό.



Δανάη Μπάρκα και Βίκυ Σταυροπούλου χορεύουν το "Ζάρι" της Μαρίνας Σάττι

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα καταγράφει μια οικογενειακή στιγμή στο σπίτι της το απόγευμα του Σαββάτου, 27/04/2024, με τη μητέρα της, αλλά και την αγαπημένη της γιαγιά, να χαλαρώνουν όλες μαζί στο σαλόνι του σπιτιού της παρουσιάστριας.


Μητέρα και κόρη αρχίζουν να χορεύουν ξέφρενα

Στο σχετικό βίντεο, η Δανάη Μπάρκα τραγουδάει το «Ζάρι» κάνοντας διάφορες χορευτικές φιγούρες αρχικά καθιστή, ενώ στο ρεφρέν η ίδια και η μητέρα της σηκώνονται από τις καρέκλες τους και αρχίζουν να χορεύουν ξέφρενα, με τη γιαγιά της παρουσιάστριας να γελάει και να το απολαμβάνει.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δανάη Μπάρκα και Βίκυ Σταυροπούλου χορεύουν το "Ζάρι" της Μαρίνας Σάττι