Η Μαρκέλλα Γιαννάτου και η Κατερίνα Διδασκάλου κατέθεσαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την περίοδο που συνεργάστηκαν με τον σκηνοθέτη, αλλά και τις άσεμνες συμπεριφορές που είχαν δεχτεί από τον Κώστα Κωστόπουλο.

Δείτε ακόμη - Κατάθεση-σοκ στη δίκη του Κώστα Κωστόπουλου: "Mε άγγιξε στα οπίσθια και είπε ότι ήταν πατρικό", κατέθεσε η Μαρκέλλα Γιαννάτου

Δείτε επίσης - Δίκη πρώην σκηνοθέτη "Σασμού": Κατάθεση-κόλαφος από την Κατερίνα Διδασκάλου - ''Μπήκε στο καμαρίνι μου και αυνανίστηκε'

Κατερίνα Διδασκάλου: Προσπάθησε να διεισδύσει - Τελείωσε πάνω μου

«Αυτός αυνανίστηκε, εγώ είχα πάθει σοκ, δεν το περίμενα. Αργούσα και χτυπούσε απ’ έξω η μακιγιέζ. Ήρθε προς τα πάνω μου, εγώ του έλεγα "τί κάνεις; Χτυπάει και κόσμος απ’ έξω". Μαζεύτηκα όσο μπορούσα. Προσπάθησε να διεισδύσει. Τελείωσε πάνω μου. Εγώ το είπα στο ΣΕΗ και ότι είναι κατάχρηση εξουσίας, και είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο χώρο μας» κατέθεσε η Κατερίνα Διδασκάλου.



Σύντομα θα έρθει η δικαίωση

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Έλενα Αθανασοπούλου – η ηθοποιός που κατήγγειλε τον Κώστα Κωστόπουλο αποχωρώντας από την δικαστική αίθουσα ευχαρίστησε τις συναδέλφους της για την κατάθεσή τους, αναφέροντας στην κάμερα του ANT1 ότι σύντομα θα έρθει η δικαίωση.

«Τις ευχαριστώ για όλα. Και εσάς, όσους με στηρίζουν σας ευχαριστώ. Θα δικαιωθούμε, λέμε την αλήθεια», δήλωσε η Έλενα Αθανασοπούλου στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, και τον Γιάννη Μαλλιαρό.


Η αλήθεια είναι πάντα πιο δυνατή από το ψέμα

«Όταν λες την αλήθεια είναι πάντα πιο δυνατή από το ψέμα. Ειπωθήκανε πολλά ψέματα, αλλά πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη», δήλωσε ο πατέρας της ηθοποιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δίκη Κώστα Κωστόπουλου: «Θα δικαιωθούμε, λέμε την αλήθεια», η δήλωση της ηθοποιού