Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θεσμό του γάμο, αλλά και στο πώς την αντιμετώπιζε το στενό της περιβάλλον όσο ήταν ελεύθερη.

Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ήθελαν να παντρευτούν

«Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ήθελαν να παντρευτούν και να έχουν παιδιά. Ήθελα να έχω σχέση και έναν άνθρωπο δίπλα μου, αλλά δεν ήθελα αυτή την επιταγή την κοινωνική ότι πρέπει στα 30 σου να έχεις παντρευτεί και να έχεις κάνει παιδί», είπε αρχικά η Παναγιώτα Βλαντή.

Ήμουν στην οικογένεια η "γεροντοκόρη"

«Ήμουν στην οικογένεια η "γεροντοκόρη" γιατί δεν είχα παντρευτεί, ενώ ήταν όλοι μικροπαντρεμένοι. Δεν ήθελα να μπω σε αυτό το καλούπι. Γάμο έκανα γιατί πραγματικά βγήκε αβίαστα. Δεν θα το έκανα αλλιώς», είπε h Παναγιώτα Βλαντή για τον γάμο με τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο.

Ήμουν ανεξάρτητη οικονομικά και αυτό δημιουργούσε πρόβλημα


«Είναι πάρα πολύ δύσκολο μια γυναίκα να βρει σύντροφο που θα την "αντέχει". Όχι γιατί είμαι δυναμική, αλλά και γιατί ήμουν ανεξάρτητη οικονομικά και αυτό δημιουργούσε και ένα πρόβλημα, όχι πάντα. Κάποιες φορές δημιούργησε πρόβλημα και η έκθεση αυτή της δουλειάς και αυτή επίσης δημιούργησε πρόβλημα», εξομολογήθηκε η Παναγιώτα Βλαντή.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: