Ορειβασία, κινηματογράφος και έξοδοι τις καθημερινές είναι η ρουτίνα του γάμου της Παναγιώτας Βλαντή και του συζύγου της, Γιάννη Βλάχου.

Το ζευγάρι είναι μαζί τέσσερα χρόνια. Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα και όπως παραδέχεται η Παναγιώτα Βλαντή, δεν έχουν ακόμη «ρουτινιάσει» και αυτό γιατί κάνουν πολλά πράγματα, είτε μαζί είτε όχι όπως είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην «Real Life».


Πόσα χρόνια μετράει η σχέση με τον σύζυγό σου, Γιάννη Βλάχο;

«Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί από το 2018, και δύο χρόνια παντρεμένοι. Δεν είμαστε πολλά χρόνια».



Πώς είναι ο έγγαμος βίος;

«Πολύ ωραίος. Μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί δεν έχω νιώσει πιεσμένη. Εντάξει, ακόμα είναι φρέσκο αλλά δεν έχω νιώσει ότι ο γάμος μας έχει ρουτίνα. Δεν υπάρχει περιθώριο ρουτίνας, γιατί ο Γιάννης έχει πολλά ενδιαφέρονται και εγώ επίσης.

Αγαπάμε πολύ τη φύση και έχουμε πολλές κοινές ασχολίες, που κάνουμε μαζί αλλά και χώρια. Μας αρέσει να κάνουμε πεζοπορία στο βουνό. Ο Γιάννης κάνει και πιο δύσκολα πράγματα από εμένα, έχει πάει στον Όλυμπο. Εγώ όχι ακόμα. Αλλά κάνουμε πολλά, μας αρέσει και η θάλασσα πολύ».



Δίνετε ραντεβού για δείπνο οι δυο σας;

«Ναι, τα κάνουμε αυτά, και του Γιάννη του αρέσει να βγαίνουμε. Δεν γίνεται συχνά, λόγω υποχρεώσεων, αλλά μας αρέσει. Είναι και το επάγγελμά μου τέτοιο που δεν μπορώ να ξενυχτάω πολύ.

Ο Γιάννης λόγω δουλειάς ξυπνά νωρίς το πρωί, τα Σαββατοκύριακα δουλεύω και δεν βγαίνω όπως οι περισσότεροι. Μας αρέσει να βγαίνουμε τις καθημερινές και μας αρέσει να βλέπουμε ταινίες στον κινηματογράφο, αλλά να μην έχει πολύ κόσμο».