Στον καναπέ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του β’ κύκλου της σειράς Famagusta, την Κυριακή 7 Απριλίου στις 22:40.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του MEGA, μίλησε για τον ρόλο του και όσα αναμένεται να δούμε από δω και πέρα στη Famagusta. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάει πάλι η Famagusta», είπε και αποκάλυψε πως απόλαυσε το μικρό αυτό διάλειμμα για να περάσει χρόνο με την οικογένειά του. «Είμαι χαρούμενος γιατί μετά από καιρό έχω και εγώ λίγο χρόνο στα χέρια μου να χαρώ τα παιδάκια μου», είπε.

Αναφερόμενος ο  Χρήστος Λούληςστο ανατρεπτικό φινάλε του α’ κύκλου, όπου ο ίδιος απαλλάσσεται από την κατηγορία για φόνο, ενώ αποκαλύπτεται ο αληθινός δράστης, ο Χρήστος Λούλης είπε: «Ακολουθεί ένα σοκ, ότι ένας άνθρωπος που ήταν του σπιτιού, της οικογένειας, έχει κάνει αυτό το πράγμα. Όχι απλά έναν φόνο, αλλά αυτός ακολουθεί μιας εξωσυζυγικής σχέσης με την κοπέλα που ήταν φίλη της αδερφής της γυναίκας του» λέει και περιγράφει το μούδιασμα που προκαλεί η είδηση για «έναν άνθρωπο που νόμιζες πως τον ήξερες» και «τελικά βλέπεις πως δεν τον ήξερες».

Όσο για τον Μάικλ, τον δημοσιογράφο που υποδύεται; «Σε εμένα επικρατεί μια φοβερή ανακούφιση και συνεχίζω τη δουλειά μου, το ντοκιμαντέρ, μην ξέροντας ότι θα μου αποκαλυφθεί κι εμένα παρακάτω κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Η ταυτότητα της πραγματικής μου μητέρας» λέει.

Ο 50χρονος δημοσιογράφος όμως, όπως φαίνεται και στο trailer του 9ου επεισοδίου, θα έχει και μια νέα ερωτική περιπέτεια. «Υπάρχει χημεία, μια αλληλοεκτίμηση, αλληλοσεβασμός, εκεί που στηρίζονται οι σχέσεις» σχολιάζει ο Χρήστος Λούλης για το γεγονός πως ο χαρακτήρας του έρχεται κοντά με τη Σιμώνη στη Famagusta. «Ο χαρακτήρας ο δικός μου, είναι ένας πενηντάρης που δεν έχει στεριώσει πουθενά, γιατί ίσως δεν έχει βρει τη ρίζα του. Ακόμη και πριν καταλήξει με μια σύντροφο, θα ήθελε και η συνεργάτης του να είναι όμορφη» προσθέτει.


Ο Χρήστος Λούλης για την αδικία

Με αφορμή την άδικη κατηγορία σε βάρος του Μάικλ, ο ηθοποιός,  Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε και σε αντίστοιχες περιπτώσεις όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με την αδικία. «Μου έχει συμβεί να είμαι παρών σε αδικία ή να υφίσταμαι την αδικία και επειδή είναι τόσο μεγάλη και τόσο απροκάλυπτα γελοία και θρασεία να έχω μουδιάσει» είπε.

Αντίστοιχα, ο ίδιος σημείωσε πως ενδεχομένως να βρέθηκε και από την αντίπερα όχθη. «Μπορεί να αδίκησα ανθρώπους, αλλά όποτε και να το καταλάβεις, ακόμη κι αν έχουν περάσει χρόνια πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη. Για να σταθείς μπροστά στον άλλο και να παραδεχτείς το λάθος σου, θέλει κότσια. Η ανταμοιβή ακόμη κι αν ο άλλος δεν σε συγχωρήσει, νιώθεις πολύ καλύτερα για τον εαυτό σου γιατί έχεις αναλάβει τις ευθύνες σου» σημείωσε, ο  Χρήστος Λούλης.

Λούλης: «Πρέπει να μου δώσω λίγο χρόνο να περάσω με τα παιδιά μου»

Απαντώντας σε ερώτηση του Άρη Καβατζίκη για το γεγονός πως έπειτα από καιρό δεν θα κάνει θέατρο το καλοκαίρι είπε, ο  Χρήστος Λούλης: «Κατάλαβα ότι πρέπει να μου δώσω λίγο χρόνο να περάσω με τα παιδιά μου, όπως τώρα που έχω λίγο χρόνο στα χέρια μου. Βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν».

«Η αγωνία ότι αυτή είναι μια ηλικία που δεν ξαναγυρνάει. Έχει τύχει απλά τους βλέπω να έχουν πάρει τρεις πόντους χωρίς να το έχω καταλάβει. Αυτή την ηλικία που δεν θα ξανάρθει και που σε λίγα χρόνια δεν θα θέλουν να με κάνουν παρέα, θέλω να τη ρουφήξω, να την ξεζουμίσω» συνέχισε, ο  Χρήστος Λούλης.

Σε κάθε περίπτωση, σε ό, τι αφορά στην καριέρα του είπε. «Στις 10 Απριλίου που έχω τα γενέθλιά μου κλείνω τα 48. Είμαι πολύ μεγάλος για ποδοσφαιριστής, αλλά είμαι αρκετά μικρός για ηθοποιός. Μπορώ να κάνω έναν τέτοιο ρόλο και του παραχρόνου».

Ο ρόλος που θα ήθελε να κάνει στο θέατρο


«Υπάρχει ένας ρόλος που τον είχα στη σχολή και θα ήθελα να τον κάνω, τον Ριχάρδο β’, αλλά αυτό δεν θα με οδηγήσει να τον κάνω όπως και να’ ναι» σημείωσε ο πρωταγωνιστής της σειράς Famagusta για τυχόν ρόλους που θα ήθελε να ενσαρκώσει στο σανίδι. «Θα ήθελα να το κάνω με τους όρους που θα μου άρεσε. Το πρώτο είναι να κρατήσω μια επαφή με ανθρώπους που εκτιμώ και αν δεν τον κάνω, δεν έγινε και τίποτα» πρόσθεσε, ο  Χρήστος Λούλης.

Τέλος, ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε στην απόφαση της συζύγου του, Έμιλυς Κολιανδρή να πρωταγωνιστήσει σε καθημερινή σειρά. «Εγώ δεν ξέρω πώς είναι το καθημερινό δεν έχω ιδέα. Βλέποντας την Έμιλυ να είναι 10 ώρες την ημέρα και όταν γυρίσει να πρέπει να διαβάσει για την επόμενη, είναι χαρντκορίλα. Δεν λέω ποτέ, ποτέ, αλλά βλέποντας την Έμιλυ έχω τρομάξει» είπε.

Κλείνοντας, ο πρωταγωνιστής του Famagusta αποκάλυψε πως θα δει το 9ο επεισόδιο. «Βεβαίως θα το δω, δεν το ‘χω δει» είπε. Πρεμιέρα του β’ κύκλου την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 22:40.