Πολλές εκπλήξεις είχε χθες το J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης στην έναρξη του σόου θέλησε να αναφερθεί στον τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα και να στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης, ελπίζοντας να επιστρέψει σύντομα.

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα αλλά και γενικότερα μία δύσκολη περίοδος για την οικογένειά του J2US. Η σκέψη μας είναι σε έναν δικό μας άνθρωπο, είναι στον Δημήτρη Κοκότα. Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης περνάει μία δύσκολη περιπέτεια και δίνει τη δική του μάχη. Μας έχει επηρεάσει όλους για αυτό στέλνουμε τις ευχές μας και στον ίδιο και στην οικογένεια του. Ευχόμαστε να το ξεπεράσει γρήγορα και τον περιμένουμε να γυρίσει πίσω γέρος. Δημήτρη σε αγαπάμε και μια μεγάλη αγκαλιά στην Κατερίνα. Δύσκολες στιγμές αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσει», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη δήλωσε: «Όταν γέννησα το 1ο παιδί μας, στην πάνα του, όταν το άλλαζα, είχε μέσα δαχτυλίδι. Το δαχτυλίδι ήταν δώρο για την γέννηση του παιδιού μας οπότε θέλω και άλλο δαχτυλίδι. «Είμαι σίγουρος ότι ο Δημήτρης Κόκοτας θα γίνει καλά και θα επιστρέψει εδώ. Τον αγαπάμε πολύ και τον περιμένουμε», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Για το τραγούδι που τους ανατέθηκε μίλησαν η Μαλού και ο Στάθης Σχίζας. «Η κριτική επιτροπή τα έβαλε πιο πολύ με αυτούς που μας ανέθεσαν το τραγούδι, παρά με εμάς που το είπαμε», σχολίασε ο Στάθης Σχίζας.

Στο σόου βρέθηκαν και οι γονείς του Νίκου Κοκλώνη, οι οποίοι μίλησαν στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την αγάπη τους στον γιο τους. «Πεθύμησα τον γιο μου και ήρθα στο Just να τον δω. Ήμουν συγκινημένη γιατί έβλεπα το παιδί μου και το θαύμαζα, τον έχει «φάει» το μάτι. Ο Νίκος είναι πάρα πολύ καλό παιδί, καλός οικογενειάρχης αν και δεν έχει κάνει οικογένεια, και έχει αγκαλιάσει τα αδέρφια του. Παιδιά σαν τον Νίκο στην κοινωνία είναι πολύ λίγα», ανέφερε η Έρη Κοκλώνη, μητέρα του παρουσιαστή. «Έκανε ότι τραγουδάει και του έλεγα ότι δεν έχει καλή φωνή. Του έλεγα να γίνει πιλότος αλλά ήθελε να τραγουδάει. Ό,τι και να του βάλεις θα το κάνει τέλεια», προσέθεσε. «Είναι καλύτερα να τον βλέπω live παρά από την τηλεόραση. Με τον Νίκος έχω ιδιαίτερη αδυναμία», σχολίασε ο μπαμπάς του Νίκου Κοκλώνη.