Στην κάμερα του “Χαμογέλα και πάλι” μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης για την νέα σειρά “Σαν Ψέμα” του OPEN, το J2US, το TV Queens, το Booth που επιστρέφει προσεχώς αλλά και για τον Δημήτρη Κόκοτα.

«Μας έλειπε μια συναισθηματική κωμωδία όπως είναι το ”Σαν Ψέμα”, έχουμε καιρό να δούμε κάτι τέτοιο» ανέφερε ο παραγωγός και παρουσιαστής.

Επίσης επιβεβαίωσε την τηλεοπτική επιστροφή του project “Booth” λέγοντας:

«Θα επιστρέψει στις οθόνες μας όπως ήταν και εφόσον ”δέσει” η παλιά ομάδα, θα το κάνουμε πριν το καλοκαίρι».

Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη

«Έχει κλειδώσει η παρουσίαση του TV Queens, αλλά δεν μπορώ να σας το ανακοινώσω ακόμα, θα τα μάθετε όλα την επόμενη εβδομάδα» επεσήμανε και πρόσθεσε ότι για την θέση της παρουσιάστριας μίλησε και με την Ιωάννα Μαλέσκου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για την οποία ο Νίκος Κοκλώνης πιστεύει στην τηλεοπτική της επιστροφή κι ότι έχει ακόμα να δώσει πολλά.

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε ξεχωριστή αναφορά για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς»:

«Εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας. Η σκέψη μας είναι μαζί του, αυτό που συνέβη ήταν σοκαριστικό για εμάς και περισσότερο για την οικογένειά του».

Για το J2US που θα δούμε απόψε είπε:

«Επιστρέφει και ο Στέλιος Δρουμαλιάς, με μια πανέμορφη κόουτς. Θα δούμε το βράδυ αν κόουτς του Στέλιου θα είναι η Αποστολία Ζώη».

Δείτε το βίντεο: