Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα παραμένει σταθερά κρίσιμη και οι γιατροί αναμένουν τη συμπλήρωση του επόμενου 48ωρου, ώστε να σχηματιστεί μία πιο ασφαλής εικόνα για την πρόγνωση της υγείας του.

Ο 56χρονος καλλιτέχνης, γιος του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα, υπέστη έμφραγμα στη διάρκεια τηλεοπτικού γυρίσματος για την εκπομπή J2US.

Ο Δήμητρης Κόκοτας αισθάνθηκε αδιαθεσία το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου και ενημέρωσε τους συνεργάτες του στο γύρισμα. Η εξέλιξη ήταν ραγδαία και πολύ σοβαρή. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με το κέντρο να στέλνει αρχικά μοτοσυκλέτα και λίγο αργότερα, εφόσον εκτιμήθηκε η βαρύτητα της κατάστασης του 55χρονου από τους πρώτους διασώστες, ασθενοφόρο.

Ο τραγουδιστή, Δήμητρης Κόκοτας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς που εφημέρευε, με τους γιατρούς στα Επείγοντα να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασής του.

Νοσοκομειακές πηγές ανέφεραν πως υπέστη έμφραγμα και ανακοπή και ανατάχθηκε. Η εισαγωγή του στη Μονάδα Εμφραγμάτων ήταν μονόδρομος, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με αβέβαιη πρόγνωση.


Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα μιλάει για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής

Η σύζυγος του τραγουδιστή, Κατερίνα, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου, για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, την προηγούμενη ημέρα. Όπως δήλωσε: «Πάει καλά. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Έχουμε καλούς γιατρούς δόξα τω Θεό και πάει αρκετά καλά. Δεν γνωρίζω πώς συνέβη, δεν ήμουν εκεί, ήταν στις πρόβες. Δεν ήμουν μπροστά. Έχουμε ενημέρωση ότι όλα πάνε καλύτερα».



Αναφερόμενη στην κόρη τους, η Κατερίνα Κόκοτα τόνισε ότι το παιδί δεν έχει ενημερωθεί εκατό τοις εκατό για το τι συνέβη στον πατέρα του και αυτές τις ώρες, την προσέχει η γιαγιά της. «Η κόρη μου είναι καλά, είναι στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά της. Δεν έχει ενημερωθεί εκατό τοις εκατό. Ακόμα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με το παιδί, ξέρει ελάχιστα πράγματα» πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα.


«Ήρθε στο καμαρίνι άρχισε να ιδρώνει», λέει ο στιλίστας που ήταν μαζί του

Το πρωί της Παρασκευής, ο στιλίστας Κώστας Ζήσης, περιέγραψε στο «Happy Day» λεπτό προς λεπτό, τι συνέβη από τη στιγμή που ο τραγουδιστής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Όπως είπε αρχικά στην εκπομπή, ο Δημήτρης Κόκοτας έφτασε στις πρόβες ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή. Λίγο αργότερα, επέστρεψε στο καμαρίνι με έντονες ενοχλήσεις, κάτι που επικοινώνησε στον Κώστα Ζήση και κάλεσαν βοήθεια.