Συνεχίζεται η αγωνία για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος στην Εντατική του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» ύστερα από ανακοπή καρδιάς και έμφραγμα που υπέστη.
Ο τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει μάχη, με τους γιατρούς να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του - ''Γίνονται κάποιες πιο εξειδικευμένες εξετάσεις - Δεν έχει ακόμη αποσωληνωθεί''


Ματίνα Παγώνη: "Όλα θα πάνε καλά"

«Γίνονται προσπάθειες από την ομάδα των γιατρών για αποσωλήνωση, εχθές έγινε κάποια εξέταση, μαγνήτες, για να δούμε τι γίνεται και στο κεφάλι. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, δεν μπορείς αμέσως να αποσωληνώσεις ένα άτομο», είπε μιλώντας στο MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Εξαρτάται από την ιική του κατάσταση, από τον εργαστηριακό έλεγχο. Έκανε ανακοπή και έμφραγμα. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση ο κόσμος ο οποίος παίρνει τηλέφωνο, ρωτάει. Είναι πολύ αγαπητός. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι θα αποσωληνωθεί σιγά σιγά και θα επανέλθει στην οικογένειά του».

«Οι άρρωστοι αυτοί θέλουν τον χρόνο τους για να παλέψουν με τη μάχη που δίνουν και σιγά σιγά να επανέλθουν», συμπλήρωσε.