Όπως αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης που είναι σαν δεύτερος πατέρας της έπαθε έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2-24, ήταν μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δείτε ακόμη - Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Ακυρώνονται οι παραστάσεις "Μπαμπάδες με ρούμι" ως το τέλος Μαρτίου

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα. Γιατί από χθες και σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο, πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα όμως είναι πολύ καλά. Υπέστη ένα έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης, τώρα είναι καλά, όσο μπορεί να είναι σε αυτήν την κατάσταση.

Ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί, γιατί τα μηνύματα είναι πάρα πολλά. Εγώ τον είδα και κάναμε τις αγκαλιές μας. Είναι στο Γεννηματάς εκτός κινδύνου. Είναι σε μία ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείτε και τα νεότερα θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα, η οποία αποκάλυψε ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δεν ήταν μόνος του αλλά με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: