Με ανακοίνωσή τους τα Αθηναϊκά Θέατρα και το θέατρο «Αλίκη», στο οποίο ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά η θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», έκαναν γνωστό ότι οι παραστάσεις διακόπτονται μέχρι το τέλος Μαρτίου.
Η παράσταση, που σημειώνει τεράστια επιτυχία για δεύτερη σεζόν, οδηγείται σε προσωρινή διακοπή. Ο λόγος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του θεάτρου, είναι η αιφνίδια ασθένεια ενός εκ των συντελεστών της. Πληροφορίες της «ΟΝ time» αναφέρουν ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι ο ηθοποιός που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει.

Στην ανακοίνωσή του το θέατρο αναφέρει: «Σας ανακοινώνουμε πως, δυστυχώς, οι παραστάσεις “Μπαμπάδες με ρούμι” δεν θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος του Μαρτίου, λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε ότι στη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» πρωταγωνιστούν οι Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Λεκάκη, Κώστας Κόκλας, Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Τζόυς Ευείδη.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime