Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το βράδυ της Τρίτης 12/11/2023 ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show», την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Ο δημοφιλής και ταλαντούχος ηθοποιός, αλλά και προσφάτως σκηνοθέτης μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν με την οικογένειά του.

Ο πατέρας μου είχε καρκίνο

«Ο πατέρας μου είχε καρκίνο και μου είπαν οι γιατροί ότι θα ζήσει τρεις μήνες. Ο αδελφός μου είχε πέσει σε κατάθλιψη, το είχε πάρει κατάκαρδα, ενώ εγώ ήμουν όπως θα ήθελε εκείνος να με δει.

Ήθελα να του πω πράγματα αλλά δεν το έκανα

Έχεις και τον χρόνο να πεις ένα "γεια". Η ψυχική δύναμη και η ψυχολογία μπορεί να ξεπεράσει πολλά πράγματα. Είναι σημαντικό το να νιώθεις καλά. Δεν ήξερε τι έχει, και παρότι ήθελα να του πω πράγματα πριν φύγει από τη ζωή, δεν το έκανα. Δεν του είπαμε ποτέ τι έχει», αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Για την Κατερίνα Γερονικολού:

«Με εμπιστεύεται απόλυτα η Κατερίνα. Στο μόνο που δεν με εμπιστεύεται είναι ότι αν έχουμε κάποια υποχρέωση ενδεχομένως δεν πάω. Δεν έχω μπλοκάκι, τα θυμάμαι όλα. Η Κατερίνα άμα της πάρεις το μπλοκάκι, χάθηκε» είπε κλείνοντας ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: