Το σπίτι του μοντέλου Κάρα Ντελεβίν τυλίχθηκε στις φλόγες νωρίς το πρωί της Παρασκευής (15/3), γεγονός που προκάλεσε άμεση ανταπόκριση των πυροσβεστών.

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες δήλωσε πως το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο πριν από τις 4 το πρωί της Παρασκευής και οι φλόγες ήταν τόσο δυνατές, που χρειάστηκαν 94 πυροσβέστες και περισσότερες από δύο ώρες για την κατάσβεση.

Ο αξιωματικός δημόσιας πληροφόρησης λέει ότι ανακάλυψαν μια «ισχυρή πυρκαγιά» που είχε ξεκινήσει στο πίσω μέρος του ακινήτου και είχε «καταλάβει ένα από τα δωμάτια», ενώ δήλωσε επίσης πωε «όλοι οι ένοικοι έλειπαν από το σπίτι» δήλωσε επίσης.



Κάρα Ντελεβίν: Τη στιγμή της φωτιάς ήταν στην Αγγλία

Η 31χρονη Ντελεβίν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην Αγγλία, καθώς ερμηνεύει τον ρόλο της Sally Bowles στο «Cabaret» στο Playhouse Theater του Λονδίνου. Το μοντέλο δεν έχει σχολιάσει ακόμη το περιστατικό δημοσίως.

Ωστόσο, οι αρχές επισήμαναν ότι δεν υπάρχει «τίποτα που να υποδηλώνει ότι επρόκειτο για εγκληματική δραστηριότητα». Ο εκπρόσωπος του LAPD πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη εμπρησμού ή ποινικής έρευνας αυτή τη στιγμή».