Με εγκαύματα, πιθανότατα -όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες- β' βαθμού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η γυναίκα, η οποία προσπάθησε να σβήσει φωτιά που εκδηλώθηκε εντός της οικίας που βρισκόταν στο Ρουσσοσπίτι Ρεθύμνου.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ίσως χρήζει νοσηλείας σε πιο εξειδικευμένη μονάδα εκτός Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, π.χ. Χανιά, Ηράκλειο ή και Αθήνα, όμως μένει να επιβεβαιωθεί, καθώς φέρει εγκαύματα σε χέρια και πόδια, χωρίς άμεσο κίνδυνο για τη ζωή της.

Η φωτιά εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες φέρεται να ενημερώθηκαν περίπου στις 5 το απόγευμα.

Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 8 υπαλλήλους, ενώ κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ παρέλαβε μία γυναίκα περίπου 35 ετών - αρχικώς οι πληροφορίες έκαναν λόγο για 28 ετών.

Η οικία στην οποία εκδηλώθηκε η φωτιά -αρχικώς κλήθηκε η Πυροσβεστική για φωτιά στην κουζίνα, μετέπειτα όμως υπήρξε άλλη πληροφορία προς το neakriti.gr για φωτιά από άλλο σημείο που επεκτάθηκε- φέρεται να έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Οι εικόνες από το σημείο δείχνουν ολική καταστροφή, ενώ έχει επιληφθεί το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής για να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες εκδήλωσης της φωτιάς.

fotia3
fotia2
fotia1