Για την τελευταία του συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και την επίθεση που δέχτηκε πριν λίγο καιρό, όταν εξέφρασε την άποψή του για την παχυσαρκία, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Περικλής Κονδυλάτος.

*Διαβάστε εδώ: Μαρία Κορινθίου: Απαντά στον Γιώργο Λιάγκα - "Είναι τρία άτομα που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη"

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» και αρχικά είπε για το ριάλιτι επιβίωσης που συμμετείχε: «Το Survivor πιστεύω ότι έχει κουράσει πάρα πολύ. Δυστυχώς, η δεύτερη φορά που πήγα μου άφησε μια πολύ πικρή γεύση».

«Αποπροσανατόλισε τον κόσμο ως προς το ποια είναι η δουλειά μου και ποιος είμαι εγώ. Αν το ήξερα εξ' αρχής, δεν θα είχα κάνει αυτό το πράγμα στον εαυτό μου. Μου έκανε κακό κι όταν βγήκα, η έκθεσή μου. Νομίζω ότι έδωσα παραπάνω συνεντεύξεις από ό,τι έπρεπε. Γενικά, η τηλεόραση μου έχει αφήσει μια γεύση πικρή», πρόσθεσε.


Περικλής Κονδυλάτος: Πολλοί κάνουν καριέρες ως γκέι, ως υπέρβαροι

Για την επίθεση που δέχτηκε σχετικά με τα σχόλια που έκανε, ανέφερε: «Με έχει ενοχλήσει πάρα πολύ που κάποιες απόψεις μου παρερμηνεύτηκαν. Εγώ, όταν είπα ότι θα ήθελα η γυναίκα να κάθεται στο σπίτι και να μη δουλεύει, έφαγα έναν πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο, υπέστην τρομερό bullying».

«Αυτό που είπα για τα υπέρβαρα άτομα, ότι δεν είναι υγιές και το έχουμε κάνει πρότυπο το πήραν και το έκαναν… Με έπαιρναν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου έλεγαν "παιδί μου, τι είναι αυτά, γιατί τους μιλάς;". Δεν θέλω να γίνομαι βορά στον κάθε αμόρφωτο πανελίστα ή στην κάθε παρουσιάστρια που θέλει να πουλήσει ακτιβισμό πάνω στη δική μου πλάτη, γιατί αυτό έγινε», ανέφερε.

«Πολλοί κάνουν καριέρες ως γκέι, ως υπέρβαροι. Ξέρετε, υπάρχουν κι άλλες ιδιότητες σε αυτή τη ζωή. Δεν χρειάζεται να έχουμε ως ιδιότητα τα κιλά μας ή την σεξουαλικότητά μας. Μπορούμε να έχουμε και ένα κανονικό επάγγελμα, δεν γίνεται να κάνουμε σημαία αυτό», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czpx7w6yv6y1)