Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής η Μαρία Κορινθίου.

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε τη δική της απάντηση στις νέες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με την αποχώρησή της από την εκπομπή του, ζήτημα που παραμένει στην επικαιρότητα σχεδόν έναν χρόνο μετά.

*Διαβάστε εδώ: Βασίλης Μπισμπίκης: Το δημόσιο "σ' αγαπώ» στη Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια με την υγεία του


Μαρία Κορινθίου: Αν όντως είχα τσακωθεί με τη διοίκηση, δεν θα είχα πρόβλημα να βγω να το πω

«Τους 9 μήνες που βρισκόμουν στην εκπομπή, όταν γινόντουσαν κάποια πράγματα και πήγαινα και έλεγα σταματήστε τα με ενοχλούν, ήταν αυτή η απάντηση ‘δεν ξέρουμε τι γίνεται’. Πού αποσκοπεί όλο αυτό; Την ημέρα που εγώ έφτασα στα όριά μου, κάτι έγινε στο πλατό, έφτασα τα όρια, δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη φασαρία, δεν βγήκα στο τέλος της εκπομπής, αποχώρησα. Την ώρα που έφευγα από το πλατό, μου είπαν πρόσεξε, γιατί έξω υπάρχουν κάμερες και ήταν η δήλωση που γύρισα και είπα έχω χάσει την υπομονή μου, γεια σας», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Στο τέλος τέλος δεν τιμά και το ίδιο το κανάλι αν με έδιωξε, επειδή είπα ότι έχασα την υπομονή μου. Δεν ισχύει αυτό. Όταν μιλάμε για τη διοίκηση του καναλιού, μιλάμε για πολύ συγκεκριμένα άτομα. Μαζί τους και συζήτησα και αφού αποχώρησα. Καμία σχέση με το κανάλι και με τη διοίκηση. Διαψεύδω για δεύτερη φορά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχουμε και τα συμβόλαια. Δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπεί να το ξαναδηλώνουμε αυτό. Για να αποποιηθούν κάποιοι τις ευθύνες τους. Αν όντως είχα τσακωθεί με τη διοίκηση, δεν θα είχα πρόβλημα να βγω να το πω», ανέφερε.

«Δεν έχω μιλήσει ονομαστικά και ακριβώς με γεγονότα. Γιατί έναν χρόνο εγώ κρατιέμαι; Γιατί φοβάμαι; Όχι φυσικά και δε φοβάμαι. Δεν κατηγορώ όλους τους. Είναι τρία άτομα που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη. Δε θέλω να πάρει άλλη έκταση, θέλω απλά να φύγει, δε θέλω να το συνεχίσω», συμπλήρωσε.

«9 μήνες έκανα υπομονή για να τιμήσω το συμβόλαιό μου και 5 ανθρώπους που σέβομαι και εκτιμώ. Έφτασα στα όριά μου που σημαίνει ότι… είναι εργασιακό το κομμάτι, θα πω αυτό. Γινόντουσαν διάφορα γεγονότα που όλο και περισσότερο, όταν έλεγα σταματήστε να με τσιμπάτε… τα τσιμπήματα ήταν στο εργασιακό κομμάτι», επισήμανε η Μαρία Κορινθίου.