Ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για τα τρία του παιδιά, ενώ αναφέρθηκε και σε μια στιχομυθία που είχε με τον πατέρα του στο παρελθόν.

Δείτε ακόμη - MasterChef: Όταν ο σωσίας "ξάδερφος" του Σωτήρη Κοντιζά παριστάνει τον Κοντιζά (Βίντεο)


Τα ονόματα των παιδιών του Σωτήρη Κοντιζά

Ο γνωστός σεφ έδωσε συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο κι αρχικά, ανέφερε: «Η μικρή, το Ιαπωνικό της όνομα είναι Ιζούμι. Είναι "η καθαρότητα του νερού", το διάλεξε η μητέρα μου αυτό το όνομα. Ο Κέντζι είναι "ο υγιής" και τέλος, η Αριάνα Τσιχίρο που το όνομά της είναι εμπνευσμένο από το Spirit in the way».


«Μου έκανε εντύπωση παλιά, γιατί μου είχε πει ο πατέρας μου "εμένα η μητέρα σου μου άρεσε, γιατί ήταν Ιαπωνέζα. Εσένα τι σου αρέσουν;". Και του λέω "σίγουρα όχι οι Ιαπωνέζες, γιατί μου θυμίζουν τη μητέρα μου"», δήλωσε στη συνέχεια ο Σωτήρης Κοντιζάς, αποκαλύπτοντας τον διάλογο που είχε με τον πατέρα του.

Τέλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς αναφέρθηκε για το αν έχει δεχτεί ρατσισμό και για το παρατσούκλι «Fujitsu» που του είχαν κολλήσει κατά την παιδική του ηλικία. «Δεν το βάζω στην κατηγορία του ρατσισμού, απλά η παιδική ηλικία είναι σκληρή», τόνισε ο γνωστός σεφ.

«Το οτιδήποτε διαφέρει ένα παιδί θα το βάλει σε μεγεθυντικό φακό και θα στο κοπανάει μέχρι να πας στο Πανεπιστήμιο. Το διαφορετικό μπορεί να το υποστηρίξει και να γίνει εφόδιο, όπλο. Ήταν στο κομμάτι της διαφορετικότητας όπως ο άλλος είχε μεγάλα αυτιά ή που είχε τσίμπλες. Δεν το ένιωσα δηλαδή ως ρατσισμό. Αν στις μέρες μας είναι καλύτερα τα πράγματα; Νομίζω ότι είναι καλύτερα ναι», πρόσθεσε κλείνοντας ο Σωτήρης Κοντιζάς.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: