Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Δείτε ακόμη - Δημήτρης Σκαρμούτσος: "Η σύντροφός μου είναι πολύ εκνευρισμένη – Γίνεται χαμός" – Η on air απάντηση στο δημοσίευμα χωρισμού (Βίντεο)

Ο γνωστός σεφ απάντησε στις φήμες χωρισμού και νέας συντρόφου, μίλησε για την καριέρα και τη ζωή του.


Πρώτη φορά κατάλαβα τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη

«Μέχρι τα 30 μου δεν πίστευα ότι θα κάνω παιδιά στη ζωή μου. Μόλις ήρθε το παιδί, όλα μέσα μου άλλαξαν. Για πρώτη φορά κατάλαβα τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη. Έγραφαν ότι χώρισα και έχω νέα σχέση, στεναχωρήθηκα. Δε δίνω δικαίωμα σε κανέναν να μιλάει για την προσωπική μου ζωή. Τα δημοσιεύματα δεν ίσχυαν, υπάρχει ένα παιδί στη μέση και ο καθένας που τα γραφεί πρέπει να τα διασταυρώσει. Με πήραν τηλέφωνο μόνο ένα site, αφού είχαν γραφτεί όλα αυτά. Υπήρχε πολύ στεναχώρια για όλο αυτό», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.


Δεν υπήρχε περίπτωση να μην βγω να διαψεύσω

«Η σύντροφός μου, Μαριέττα, όλα αυτά τα δημοσιεύματα στην αρχή δεν τα αντιμετώπισε με πολύ ψυχραιμία και είναι λογικό. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην βγω να διαψεύσω όλα αυτά που έγραφαν, δεν το έκανα την πρώτη μέρα γιατί ήμουν αρκετά στεναχωρημένος», συμπληρώνει και μιλά για την προσωπική του ζωή» είπε στη συνέχεια ο γνωστός σεφ.


Φυσιολογικό να "φλερτάρεις" με την απιστία

«Ως σύντροφός είμαι ήρεμος και δοτικός. Είναι φυσιολογικό να "φλερτάρεις" με την απιστία, όποιος λέει πως δεν το κάνει, λέει ψέματα».


Την αγαπώ πολύ τη Φαίη Σκορδά

«Την αγαπώ πολύ τη Φαίη Σκορδά, ταιριάζουμε πολύ, ήξερα πως μαζί θα κάνουμε κάτι διαφορετικό. Στεναχωριέμαι όταν βλέπω να γράφονται πράγματα για αυτήν, είναι ένας άνθρωπος που δε θα σου πει ψέματα. Θα ταίριαζα και θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Λιάγκα, είναι και φίλος μου», ενώ πρόσθεσε ότι «θέλω και του χρόνου να δουλεύω με τη Φαίη Σκορδά, μπορεί στο νέο της βήμα να μη θέλουν εμένα», σημείωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.


1-dimitris-skarmoytsos-2

Ξεπέρασα την περιπέτειά μου με τον εθισμό

«Ξεπέρασα την περιπέτειά μου με τον εθισμό και το είπα δημόσια. Πιστεύω να βοήθησα. Πολλοί μου έλεγαν να μην πω δημόσια για την "προσωπική μάχη" μου γιατί θα καταστραφώ», τόνισε κλείνοντας ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: