Μέσα στον Μάρτιο θα ολοκληρωθούν τα περισσότερα σχήµατα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, µε τους καλλιτέχνες να ετοιµάζουν βαλίτσες για τις περιοδείες τους σε Ευρώπη, Αµερική και Καναδά. Ήδη κάποιοι έχουν ξεκινήσει τις εµφανίσεις τους, όπως ο Λευτέρης Πανταζής και ο Γιάννης Πλούταρχος, ενώ µεγάλο ενδιαφέρον έχουν και τα καλλιτεχνικά «παντρέµατα», αφού έπειτα από πολλά χρόνια ο Αντώνης Ρέµος θα συνεργαστεί µε τη ∆έσποινα Βανδή. Οι δύο αγαπηµένοι τραγουδιστές ενώνουν τις δυνάµεις τους για δύο ξεχωριστές εµφανίσεις στη Γερµανία, στο Ντίσελντορφ και τη Στουτγάρδη, στις 10 και 11 Μαΐου αντίστοιχα, µε τους Ελληνες οµογενείς να ανυποµονούν να τους δουν και να τους ακούσουν από κοντά! Ήδη κυκλοφόρησε η αφίσα, αλλά και τα εισιτήρια. Οι συναυλίες θα γίνουν στο «Porsche Arena» της Στουτγάρδης, που χωρά 8.000 άτοµα, ενώ στο Ντίσελντορφ θα τραγουδήσουν στο «Mitsubishi Electric Halle», που χωρά 7.500 άτοµα. Οι δύο αγαπηµένοι καλλιτέχνες, που είναι και καλοί φίλοι, αφού γνωρίζονται από τη Θεσσαλονίκη, όπου έκαναν τα πρώτα τους βήµατα στο τραγούδι, τελευταία φορά εµφανίστηκαν µαζί το 2018 σε πίστα της Αθήνας, στο «Αθηνών Αρένα».

Στη Φλόριντα τραγουδά ο Ρέμος

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο, στο «Hard Rock Live», στο Χόλιγουντ της Φλόριντα, θα εµφανιστεί ο Αντώνης Ρέµος στις 25 Μαΐου. Μάλιστα, πρόκειται για την τελευταία συναυλία, που θα δοθεί στο πλαίσιο των events στον συγκεκριµένο χώρο για την άνοιξη. Ο χώρος αυτός άνοιξε στις 25 Οκτωβρίου 2019, ως µέρος µιας επέκτασης 1,5 δισ. δολαρίων σε όλη την ιδιοκτησία, η οποία περιλάµβανε επίσης ένα νέο ξενοδοχείο, ένα καζίνο και νέες επιλογές για φαγητό και καταστήµατα. Επόµενος σταθµός του Αντώνη Ρέµου ο Καναδάς και το «Universal Eventspace», στις 31 Μαΐου. Ο κορυφαίος τραγουδιστής θα εµφανιστεί σε έναν επιβλητικό χώρο 85.000 τετραγωνικών µέτρων, που διαθέτει έξι ευέλικτες αίθουσες εκδηλώσεων, µε την ικανότητα να φιλοξενήσουν πάνω από 2.000 επισκέπτες, µε υπαίθριες βεράντες, µοντέρνο design και άψογη κουζίνα. Ο Αντώνης Ρέµος θα έχει µαζί του τη Ζόζεφιν. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 100 δολάρια για τους όρθιους και φτάνουν τα 300 δολάρια για τις πρώτες θέσεις

tragoudistes-florida-remos

Οικογενειακή υπόθεση

Με µεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε προχθές τις εµφανίσεις στην περιοδεία του, µε τελευταίο σταθµό το «Melrose Ballroom» της Νέας Υόρκης, ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο αγαπηµένος τραγουδιστής ταξίδεψε µαζί µε την Ηβη Αδάµου αλλά και την κόρη του, Κατερίνα, η οποία µπαίνει δυναµικά στον χώρο του τραγουδιού, ακολουθώντας τα βήµατα του πατέρα της, αλλά και του αδερφού της, Γιώργου Κακοσαίου. Οι τρεις καλλιτέχνες έδωσαν συναυλίες σε Μόντρεαλ, Σικάγο, Τορόντο, Λος Αντζελες και Ντιτρόιτ.

Χαµός για τον Λευτέρη Πανταζή στην άλλη µεριά του Ατλαντικού. Ο δηµοφιλής καλλιτέχνης επέστρεψε στις ΗΠΑ έπειτα από πέντε χρόνια και στις live εµφανίσεις του γίνεται… λαϊκό προσκύνηµα! Τα πλήθη των οµογενών σπεύδουν να τον απολαύσουν µαζί µε τον Γιώργο Βελισσάρη και την κόρη του, Κόνι Μεταξά, οι οποίοι τον συνοδεύουν στη µεγάλη περιοδεία που πραγµατοποιεί αυτή την περίοδο. Ο «βασιλιάς» της Ελλάδας στο κέφι, όπως τον αποκαλούν στην Οµογένεια, επέστρεψε την 1η του µήνα στην ανατολική ακτή για την τελευταία παράσταση της βορειοαµερικανικής περιοδείας του 2024. Ειδικότερα, στο «Fοx Theatre» στο Broadway.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης ετοιµάζουν βαλίτσες γι' αυτόν τον µήνα. Οι δύο καλλιτέχνες θα εµφανιστούν στο «Melrose Ballroom» στη Νέα Υόρκη για δύο βράδια, στις 22 και 23 Μαρτίου. Η συνύπαρξή τους είναι δοκιµασµένη, αφού τον χειµώνα εµφανίστηκαν µαζί µε µεγάλη επιτυχία στο «Ω Live Stage», στην Αθήνα, αφού ο καθένας µε τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο πρόσφερε µια µοναδική, αξέχαστη εµπειρία στο κοινό. Στο «Melrose Ballroom» θα βρεθεί και ο Θοδωρής Φέρρης σε ένα Greek Aft er Parade Party, που θα λάβει χώρα στις 14 Απριλίου, µε guest τον d.j. Anjelo. Τέλος, µια προγραµµατισµένη εµφάνιση στο Λονδίνο, σε έναν υπέροχο χώρο, θα κάνει η ταλαντούχα Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δημοσιεύτηκε στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών