Η Τραϊάνα Ανανία μαζί με τον Δημήτρη Κόκκοτα βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Θα πρεπει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι διαγωνίζεται στο J2US, και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. 

Η Τραϊάνα Ανανία δήλωσε την ενόχλησή της για όσα είπε για την ίδια πριν λίγες ημέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος, από τον αέρα της εκπομπής. 

Δείτε ακόμη - Τραϊάνα Ανανία: «Με έχουν εκμεταλλευτεί συναισθηματικά, το σώμα μου όχι»





Εμένα μου φάνηκε ότι ήταν επίθεση

«Με ενοχλεί κυρίως η στιγμή γιατί φήμες ακούγονται κατά καιρούς διάφορες. Η στιγμή που επιλέγει κάποιος να σχολιάσει αυτό το πράγμα, μου φάνηκε ότι ήταν για εμένα επίθεση. Δεν γίνεται να στηρίξεις κάποιον, επιβαρύνοντας κάποιον άλλον που δεν φταίει. Δεν γίνεται αυτό. Και την προηγούμενη φορά που ήρθα εδώ πέρα, έκλαιγα και σου έλεγα ότι ήμουν πάρα πολύ φορτισμένη γιατί ήρθε κάποιος επάνω και μού μετέφερε μία ένταση, την οποία εγώ δεν ήθελα να εισπράξω για πρωί» ανέφερε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.


Αν μου επιτεθεί κάποιος, δεν θα το καταπιώ

«Είναι λογικό ότι αν έρθει κάποιος και μου μιλήσει με έναν τόνο και δεν σέβεται τον προσωπικό μου χώρο και χρόνο, τα όριά μου και την ευγένειά μου… Μπορεί να μην μπαίνω μέσα και να γελώ fake, αλλά θα χαμογελάσω αν το νιώσω. Αν μου επιτεθεί κάποιος, δεν θα το καταπιώ. Αν αυτό θεωρείται τοξικότητα για κάποιους, συγγνώμη για αυτό» δήλωσε στη συνέχεια η Τραϊάνα Ανανία.

Ας με συκοφαντούν, είναι μία ένδειξη ότι θα φτάσω ψηλά

«Θέλω να πω και κάτι άλλο. Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θαυμάζω και είναι τα πρότυπά μου, έχουν υποστεί πάρα πολύ μεγάλη δυσφήμιση συκοφαντική, μπούλινγκ, κι έχω ακούσει πάρα πολύ κακά πράγματα για ανθρώπους που αγαπώ, κι όταν τους γνώρισα δεν είχαν καμία σχέση αυτό. Αν το να με συκοφαντούν, είναι μία ένδειξη ότι θα φτάσω ψηλά, ας με συκοφαντούν» απάντησε η Τραϊάνα Ανανία.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: