Μετά την Ελένη Δήμου, με κοροναϊό νοσεί και ο παρτενέρ της στο show «Just the two of us», Μαρίνος Κόνσολος.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε τόσο στην δική του περιπέτεια με την υγεία του, αλλά και στην τραγουδίστρια, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμη:  Λύγισε η Ελένη Δήμου -Προτιμώ να πεθάνω σπίτι μου (Βίντεο)

«Από τα δεδομένα της εβδομάδας, πρώτα νόσησε η κυρία Δήμου και ήταν αναπόφευκτο να κολλήσω κι εγώ. Δεν έχει όμως, σημασία. Με την κυρία Δήμου είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία, μιλάμε δύο ή τρεις φορές την ημέρα», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια, περιέγραψε το πώς αντέδρασε ο δικός του οργανισμός στον κοροναϊό: «Στην παραγωγή τηρούμε όλα τα μέτρα, αποστάσεις, μάσκες. Κάνουμε κάθε μέρα μοριακά και rapid τεστ. Στην αρχή έκανα τέσσερα μοριακά, που βγήκαν αρνητικά, όμως όπως μου είπε ο γιατρός μου, ήταν δυνατός ο οργανισμός μου και μετά φαίνεται πως έπεσε και το πέμπτο βγήκε θετικό. Είναι μία πολύ ύπουλη ασθένεια, που δεν ξέρεις πώς θα σου κάτσει και πώς θα γυρίσει. Εγώ το περνάω ήπια, είχα πυρετό τις πρώτες μέρες, σταμάτησε τώρα και έχω μπούκωμα και πονοκέφαλο».



Τέλος, για την Ελένη Δήμου και την μάχη που δίνει στο νοσοκομείο, δήλωσε: «Είναι συγκλονιστικό αυτό που της συμβαίνει. Συζητάμε πολλά πράγματα, εκτός από την υγεία, είναι και το θέμα της ψυχοσύνθεσης. Το να κλείνεσαι μόνος στο σπίτι και να μην έχεις επαφή με κανέναν, αυτό είναι το χειρότερο. Είναι ο φόβος του πώς θα εξελιχθεί. Πιάνω κι εγώ τον εαυτό μου να φοβάμαι. Το εμβόλιο ήταν σωτήριο και οφείλω να το πω».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

«Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας στο «J2US». Ο κορωνοϊός είναι ύπουλος»