Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην εκπομπή «I love Σουκου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα. Εδώ και λίγο καιρό είναι σε σχέση με τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό, και η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά αναφέρθηκε στο κεφάλαιο Survivor και αποκάλυψε πως τις πρώτες ημέρες μετά την αποχώρησή της από την ΕΡΤ, δεχόταν απειλές.

Δείτε ακόμη - Ανθή Σαλαγκούδη και Κοσμάς Κουμιανός: Η πρώτη κοινή εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι


Έπαιξαν ρόλο τα χρήματα όταν είπα το "ναι" στο Survivor

«O κύκλος του Survivor έχει κλείσει για μένα οριστικά και αμετάκλητα. Μπορεί να έπαιξαν ρόλο τα χρήματα όταν είπα το "ναι" την πρώτη φορά, αλλά δεν είναι πάντα το θέμα τα χρήματα. Σε ότι αφορά εμένα τουλάχιστον και τις επιλογές που κάνω. Δεν ξέρω φέτος τι συμβαίνει στο Survivor, δεν βλέπω και δεν παρακολουθώ» είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.


Δείτε επίσης - Ανθή Σαλαγκούδη: "Στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες ως τεκνοποιητική μηχανή”


Η εμπειρία μου στην ΕΡΤ ήταν πάρα πολύ άσχημη

«Την αγαπούσα πάρα πολύ την ΕΡΤ πριν να δουλέψω σε αυτήν αλλά η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ άσχημη. Τώρα, δεν μπορώ να πω ότι δεν θα ξανασυνεργαζόμουν ποτέ, μπορεί να υπάρχουν κάποιες νοοτροπίες που μπορεί να είναι ίδιες αλλά εγώ είμαι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Η διοίκηση έχει αλλάξει, φαντάζομαι πως δεν θα είναι οι ίδιοι εκεί, οι άνθρωποι αλλάζουν, τα στελέχη αλλάζουν και σε κάθε περίπτωση έχω αλλάξει πρώτα εγώ», ανέφερε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.


Ίσως ενδιαφέρει - Ανθή Σαλαγκούδη: Παρουσιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Attica TV


Είχα απειλές τις πρώτες ημέρες

«Όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία με την ΕΡΤ είχα και απειλές τις πρώτες ημέρες. Εντάξει, όμως ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για πάρα πολλούς ανθρώπους που έχασαν την δουλειά τους εκείνη την συγκεκριμένη αποφράδα μέρα που έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ανθή Σαλαγκούδη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: